Pokénovinky

Pokémon Box - Pichu se surfem a další 3 pokémoni se speciálními útoky

Sekce: Ostatní
tag="1">
V určité fázy Pokémon Boxu (na GC) dostaneš vajíčko s pokémonem se speciálním útokem, který se žádný jiný nenaučí a nelze ho ani rozmnožit:
Obrázek  Jméno Speciální útok 
  Swablu False Swipe Dostaneš ho na začátku hry
  Zigzagoon Extremespeed Dostaneš ho, když máš uložených do boxu 100 pokémonů z jedné hry
  Skitty Pay Day Dostaneš ho, když máš uložených do boxu  500 pokémonů z jedné hry
  Pichu Surf Dostaneš ho, když máš uložených do boxu 1499 pokémonů z jedné hry

Pichu ještě není 100% ověřený, ale je dost pravděpodobný... Ovšem budete mít co dělat. Nachytat 1499 pokémonů v jedné hře a uložit je tam, to chce čas ;).

14.03.2005, ~Morx

Komentáře k pokénovince: Pokémon Box - Pichu se surfem a další 3 pokémoni se speciálními útoky


Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní