Pravidla fóra

  1. Je možno diskutovat, což ovšem nezahrnuje nevychovanost, urážlivé příspěvky, osobní útoky/narážky, bezdůvodně pobuřující příspěvky. Konečné rozhodnutí, zda příspěvek porušuje tento bod, přísluší moderátorům fóra.
  2. Jsou zakázány příspěvky psané celé VELKÝMI PÍSMENY a obecně jsou velká písmena povolena pouze tehdy, pokud mají nějaký smysl. Totéž platí o přehnané interpunkci (uvědomte si, že většina návštěvníků vnímá text velkými písmeny tak, že je na ně křičeno, což je proti bodu jedna)
  3. Nejsou povoleny nesmyslné příspěvky, což může zahrnovat například jednoslovné (či krátké), samostatné emotikony (smajlíky), příspěvky nesouvisející s tématem či příspěvky do témat, které již jsou neaktuální a diskuse v nich uzavřené. Je též zakázáno vícenásobné odesílání stejné zprávy.
  4. Je zakázán jakýkoliv druh reklamy, spamování a jiné způsoby otravování.
  5. Není slušné odpovídat pouze "Ano, souhlasím/Ne, neshouhlasím". Snažit se vysvětlit důvody svého postoje patří k dobrému vychování uživatele tohoto Fóra.
  6. Předtím, než se na něco zeptáte, projděte si vždy aspoň posledních sto témat, zkuste použít Google, popř. jiný vyhledávač, a pokud se dotaz týká čehokoliv Pokémonního, příslušnou sekci zde na stránce.
  7. Respektujte netiketu - pokud jste tu noví, Fórum si nejdříve trochu obhlédnětě a zjistěte, jak to tu chodí, dřív, než začnete přidávat příspěvky.
  8. Pokud chcete postnout obrázek, je slušné ho buďto zmenšit, a to nikoliv tagem, ale v grafickém editoru, nebo na něj odkázat, ale v žádném případě na něj přímo neodkazovat, pokud není menší než 50KB.

Jak si zajistit pověst hlupáka a n00ba:

Pět minut poté, co se na něco zeptáte, přidejte do svého tématu další příspěvek "Proč mi nikdo nepomůže?"


Tato pravidla jsou stále provizorní a budou dopracována. Každopádně však obsahují rozumné zásady, kterými je dobré se řídit.

  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní