Pokénovinky

Pokémon v roce 2005

Sekce: Ostatní

Pokémon v roce 2005, aneb co nás čeká a nemine

 

Tsunekazu Ishihara and Junichi Mazuda, both big names in the world of Pokemon development, have offered comments hinting that 2005 will be a big year for the Pokemon franchise in Japan.

Ishihara, the head of the Pokemon Company, reveals that 2005 will see the release of Pokemon games for the GameCube, Game Boy Advance and DS. Ishihara also makes mention of the opening of Pokemon Park in the city of Nagoya along with the release of another Pokemon movie.

Specifically in reference to the upcoming Pokemon Pearl and Pokemon Diamond, Junichi Mazuda, who heads up developer Game Freak, reveals that 2005 will see him place all his power into the development of these first DS entries in the main Pokemon line of games. "It will become a new type of game that offers a number of new forms of play," he states, suggesting that we can expect something beyond the current RPGs.



Jednodše řečeno, v roce 2005 nás čeká vydání nových pokéher pro GBA, GameCube i pro DSko. Bude taky otevřen PokéPark v Japonsku a uveden nový Pokéfilm (o Mewovi :)). Pokémon Diamond a Pearl bude něco víc, než jenom RPG, hry budou obsahovat hodně nových způsobů hraní...

31.12.2004, ~Mistian

Komentáře k pokénovince: Pokémon v roce 2005


Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní