Pokésrazy – PokéČundr 6 – Textový popis

Zpět na seznam srazů

Report z čundru

Napsal/a: suicune.wolf

Sobota 4. 8. 2007


 Na letošní PokéČundr, šestý v pořadí, jsem jela vlakem se skupinkou Pokémonů pod (Ó Velkým) Enderovým vedením. Cesta byla pohodová, jen se dvěma přestupy, a ač jsme jeli... kolik? Více než 3 hodiny? Tak mi to tak vůbec nepřipadalo. V Dungeonu jsem si chytila Suicuna a pak jsem si ještě povídala s ostatními, no, a už jsme byli na místě, kde čekali ostatní Poké s auty, aby nám mohli pomoci se zavazadly. Abych nemusela jít pěšky, zabrala jsem si místo u PePka v autě a s Ashem a Houndy jsme jeli přímo na hájenku. Tam jsem se pozdravila s již přítomnými Pokémony (a nePokémonem) a čekala jsem na příjezd dalších, zatímco jsem se zabydlovala dole v hájence nahoře na palandě.
 Krátce poté, co přijel i Drak, jsem s ním, Ashelinkou a Totodilem jela ještě nakoupit pár věcí do večerky. Později jsme s Drakem, Ashelinkou, Bluem a Jiky s Tomášem šli na borůvky, ale tyto byly malé a špatně rozmístěné, tak místo toho, abych sbírala borůvky, rozebírala jsem s Ashley Dungeon. Po návratu do hájenky jsme se usadily nahoře a vyměňovaly jsme si v Dungeonu itemy. Večer jsem pak ještě dávala Pokémoní zápas s Glurakem, přičemž jsem na něj používala hlavně TICKLE, ale nakonec i SCRATCH a REST, a zápas skončil DRAWem, kdy se oba účastníci vzdali. Pak už jsem asi šla spát, protože bylo pozdě a nepamatuji si, že bych dělala něco jiného.

Neděle 5. 8. 2007


 Neděle byla snad úplně nejpohodovějším dnem. Nic moc nebylo v plánu, ráno jsem tedy jela s Drakem, Ashelinkou, Vukem a Charlou do Šumperku do Hypernovy nakoupit pár věcí. Cestou zpátky navigoval Draka Lišák Vuk svojí zkratkou podle mapy. Cesta nás sice dovedla do cíle, nicméně jeli jsme nějakou turistickou stezkou rychlostí asi tak 5 km/h, takže se výlet protáhl asi o hodinu. Když jsme se vrátili, Mightyena nás bezdůvodně seřvala, že jsme nenakoupili to, co jsme měli, a že ona vůbec nevěděla, že někam jedeme - přitom jel nakupovat i BlackChar, takže jsem předpokládala, že pokud něco bude chtít, tak si to vyřídí s ním. No, každopádně, hodila jsem to za hlavu a šla jsem si společně s ostatními udělat krásný, pohodový piknik venku na dece pod sluníčkem. Dala jsem si tuňákový salát s čerstvými houstičkami a zapíjela to mrkvovým džusem. A hlavně jsem se nenechala od nikoho rušit, no prostě pohoda největší. Kolem 16 hodin BlackChar s ostatními vařili hájenkové špagety s podezřele vypadající omáčkou, tak jsem to aspoň šla vyfotit a nafilmovat. Odpoledne už jsem se jen poflakovala, například jsme s Vukem vzali Morxovi botu a uvázali jsme ji na stožár místo vlajky. A to už se akorát vzbudil Goldhair, který přijel snad někdy ráno a šel spát do lesa. Tak jsem se s ním pozdravila, koukal, co to máme za novou vlajku :)
 K odpolednímu večeru jsme opékali u ohně uzeniny, opět pohoda, po setmění jsme hráli na lavičkách "Ču, ču, pika pika". No a pozdní večer jsme si zašli na malou procházku, kterou vedl Lišák Vuk. Šli jsme já (Suicune Wolf), Vuk, Lugiak, Morx, Jearynen a James. Totiž, původně to měla být malá vycházka, ale znáte Vuka. Sice jsme dorazili zpět do hájenky živí a zdraví, ale v jednu chvíli nikdo nevěděl, kde vlastně jsme, a hlavně jsme nachodili asi 15 km. Což je víc, než jsem pak ušla cestou do Králík... :) Po cestě navíc Lugiak objevil autobusovou zastávku (ceduli), jen tak bezprovizorně se válející, a tak řekl Jamesovi, ať ji sebere. Morx si ji nakonec přivlastnil a odnesl domů, a protože nebyla nijak popsána, připsal k ní jméno zastávky "Morx".
 Po návratu jsme byli dost unavení (Lugiak, který dostal přezdívku Měsíček, už projevoval jistou únavu asi v polovině cesty :)), takže to jsem šla ihned spát. Už mě vážně bolely nohy.

Pondělí 6. 8. 2007


 I dnešní den byl docela flákací. Ráno jsme opět s Drakem, Charlou, Ashelinkou a Vukem jeli do Šumperku nakoupit. Ještě v hájence jsem potkala Bubáka, tak jsem se divila, hugla jsem ho, a teprve pak jsem si uvědomila, že vlastně včera v noci (kdy já byla na Vukově štrece) přijel. A že prý už zase odjíždí, nebo co. I když to jsem se vlastně dozvěděla až později, až když odjel :o) Takže jsem si s ním zrovna moc nepopovídala.
 V Šumperku v Hypernově jsme udělali obrovský nákup erárních věcí do hájenky. Odvezli jsme ho BlackCharovi na hájenku a pak jsme vyjeli do hospody na oběd. Odpoledne si zase Drak natáhl svoji vlčí deku ven na trávu, před kůlnu, tak jsem si tam hrála s Kochtou a Ashelinkou a dalšími, koukala jsem na Charlu, Bluea a spol., jak sekají a řežou dříví. Po chvíli se ozval šílený řev zeshora z hájenky a tak mi bylo jasné, že přijel Laties. To Bleký ho tímto "vítal" tak mohutně, že před ním vlastní hlasivky utekly (a do konce čundru se mu, ke spokojenosti některých účastníků, nevrátily ;)).
 Dál si přesně nevzpomínám, co bylo - asi jsem hrála Bombermana s ostatními, nebo posedávala u ohně - to jsou takové ty činnosti, kterými jsem se v dlouhých chvílích bavila, nicméně takto zpětně se špatně chronologicky zařazují. Ještě jsem zaslechla, že Army a Celebi se někde ztratili, a tak pro ně musel Lugiak jet. Večer se asi nedělo nic neobvyklého, takže si to nepamatuji :)

Úterý 7. 8. 2007


 Přišel den, který byl plánovaný již dlouho - slíbená cesta do Králík. Tentokrát jsme však měli jen jít do Králík a cestou zpět jet vlakem. Mě ráno trochu chytala křeč do nohy, ale jen málo, tak jsem si říkala, že to rozchodím. Po snídani jsme se tedy vydali na cestu, i když ne všichni s námi šli, např. Ashelinka, Drak nebo Army - Army dostal nějakou angínu, či co, takže až do konce čundru (odjel již ve čtvrtek) už z něj moc neužil.
 Králíky tentokrát vedl Goldy, takže cesta oproti minule, kdy ji vedl Ian, byla kratší. Bylo hezké počasí, ani ne zima, ani ne příliš vedro, šlo se krásně. Těsně před Králíkami se Morx rozhodl, že půjdou místo po cestě rovnou skrze kopec "zkratkou", ale pak to vzdal, a zkratkou šli jen Vuk a ještě někdo (??). Jelikož jsme však do Králík teď ještě nedošli, ale zůstali jsme v restauraci na oběd, musel nás Vuk dohánět tím, že se vlastně vracel zpátky. V restauraci se po chvíli nečekaně objevili i Lugiak s Rizotem, kteří přijeli autem. To jsem docela uvítala, neboť po chvíli sezení mě začala šíleně bolet ta noha, co už pobolívala ráno, a nechtěla, mrcha, přestat, ani po prášku proti bolesti - a tudíž jsem se svezla s nimi zpět do hájenky. Jel s námi i BlackChar, který si zvrkl kotník snad 3x po sobě. Jeli jsme do Králík, Bleký si koupil med, a vystoupali jsme kamsi na kopec, kde jsme si sedli na lavičku a čekali na ostatní, kteří by již touto dobou měli jít proti nám. Zjistili jsme, že se skupinka rozdělila na dvě, jedni, co šli hledat nějaké GeoKeše, a druzí, kteří ne, a ti nám opravdu přišli naproti. Ginny se pak vezla v autě s námi. Samotná cesta autem, když řídí Lugiak, je horor, málem jsme zajeli do Polska a vůbec jsme si to docela užili. Ještě jsme se stavěli na nákup a pak už hurá na hájenku.
 Krátce poté, co jsme se vrátili, začal slejvák, takže jsem byla docela ráda, že už jsem v suchu a že jsem jela s Lugiakem. TRDrak pro ostatní stejně nakonec musel dojet autem.
 Večer byla opět volná zábava, já jsem se připojila přes Enderovo WiFi na GTS a měnila jsem 10ANNIV Pokémony za stovky a shiny Pokémony. Dost mě to bavilo, přidali se ke mně i Totodile a Laties, a ačkoliv byl Internet velmi pomalý, získala jsem docela dost stovek, a dokonce i shiny Mewa. Úplně jsem se do toho zažrala, až jsem zapomněla na čas, a najednou koukám, že všichni kolem mě (nahoře na půdě) už spí. Laties s Totodilem to ale přehlíželi a nahlas se bavili, nadávali si, až jsem se tomu čas od času musela smát. Totodil už nechal GTSkování a raději štval Latia FLASHem z foťáku (se divím, že tomu foťáku nepraskla čočka - TOLIK fotek Latia za sebou! X-D). Spát jsem šla až kolem 3. hodiny ranní, což bylo na mě už extrémně pozdě, takže jsem ihned usnula.

Středa 8. 8. 2007

 Ve středu jsme opět Drak, já, Ashelinka a Vuk a (tentokrát místo Charly) pro změnu Rizoto jeli nakupovat do Šumperku. Měli jsme za úkol sehnat pár věcí, mimo jiné bílá trička na pomalování. Ta se vůbec nedala nikde sehnat - když se zeptáte v jakémkoliv obchode s normální oděví, čistě bílá trička nikde nemají. Ale porozhlédli jsme se po Šumperku, sehnali jsme fixy na malování, v lékárně jsem si koupila hořčík, aby mi přestaly ty křeče (což mimochodem -asi- pomohlo, ale jenom dva dny ^^; ), zašli jsme i do obchodního domu. Tam jsme v hračkářství koupili dva míče s Divočinou a s Mumínky (ten jsem vybrala já a nakonec jsem si ho i vzala domů, kde jsem ho darovala Hildegardě, tak pokud ho nezničí rychlostí Pokémonů, kteří ten minulý míč s Crazy Frogem hodili do ohně, tak jej příště zase přivezu X-D), aby bylo s čím blbnout.
  Rizeto tvrdil, že v Šumperku bydlí Wolfest, a tak Draka napadlo, že bychom mu zavolali, ať s námi jde na oběd. Já měla Wolfestovo číslo, tak mu Drak zavolal, nicméně jen proto, aby se dozvěděl, že Wolfest bydlí ve Šternbergu, nebo kde, nikoliv v Šumperku ^^; Takže z toho nic nebylo. Ani v obchoďáku neměli bílá trička, ale alespoň nás tam hodný pán nasměroval do obchodu s pracovní oděví, takže tam jsme chystali zajet při cestě zpět, a nyní jsme si zašli do restaurace na oběd. Tam jsme si s Rizetem pokecali projednou o Pokémonu namísto o HOCZ, a jinak byla pohoda, nic zvláštního se nedělo. Jenom nám ještě bylo vysvětleno, co znamená věta "Muž žena skopce do kopce si pískal", která, ač ryze česká a správná, je pro dnešního uživatele jaksi nepochopitelná, zvláště v mluveném podání ^^;
 Po jídle jsme našli ten plánovaný obchod, a opravdu tam měli bílá trička všech velikostí, jedno pouze za 75 Kč. A navíc bílou (a různé jiné barvy) kšiltovku za 25 Kč!!! No nekupte to. Tak jsem si koupila taky dvě trička a kšiltovku, že si budu kreslit. Domluvila jsem se s Ashelinkou na obrázkové výměně na trička, takže ona mi nakreslí Suicuna a já jí Latias. Slíbila jsem navíc nakreslit obrázek Rizaadovi a Morxovi, čekala mě spousta práce :)
 Do hájenky jsme dorazili asi ve čtyři odpoledne. Gardi, Mightyena, FireAnne a Houndy se daly hned do kreslení (hej hej, jakto, že v Pokékomunitě kreslí jen samé holky? X-D), já jsem si nejprve umyla hřívu, teprve pak jsem začala sketchovat všechny tři obrázky. Pak se udělalo společné foto a také se načal společný obrázek, kam se každý sám nakreslil (nakonec ho vzala domů Gardi, tak snad ho naskenuje). Ještě ten večer jsem zvládla nakreslit Rizetovi Charmeleona s HP hůlkou (pozn. - myslím jako Harry Potterovskou, ne od Hewlett Packardu X-D). Později za tmy jsme dali další večerní procházku, ale tentokrát byla mnohem kratší a už nevedl Vuk, takže byla i docela nudná, a také nás šlo mnohem více a všichni strašně letěli, takže to byl spíš takový přespolní běh. V noci jsem si ještě hrála s GTS asi až do dvou do rána.

Čtvrtek 9. 8. 2007

 Ráno mě probudil Wolfest, když mi telefonoval. Já jsem se divila, proč mi volá, ale on očividně ani nevěděl, že je to moje číslo, a na "Tohle číslo patří Suicune Wolf" mi to bezeslova rázně zavěsil. V tento den jsme měli v plánu navšívit sirnou lázeň ve Velkých Losinách. Jeli jsme tam auty, a přesto, že někteří s námi nejeli (např. Yena, Bleký, Army a Hobie jeli už dnes domů), nevešli jsme se všichni do 4 aut, takže řidiči museli jet na dvakrát. Navíc nahoře zmiňovaní měli být odvezeni na nádraží, což pro Draka znamenalo další cestu mezi Losinami a hájenkou. Nicméně v sirných lázních bylo fajn, dopoledne svítilo slunko a bylo pěkně, takže se výlet zdařil. Také vykoupat se konečně po tolika dnech v teplé vodě, to asi uvítal každý z nás :) A to i přesto, že voda smrděla po vejcích na tvrdo. Takže jsme se vyráchali v bazénku, já jsem se prošla po vodě jako správný Suicune, povozila jsem dráčka na zádech, on pak za to povozil ještě mě, no a až jsme byli úplně rozpuštění, tak jsme vylezli dát si nějaké občerstvení. Většina Poké se živila langoši, já si koupila dvě vafle s čokoládou a moc jsem si pochutnala.
 Nastal čas, aby se TR vrátil do hájenky odvézt na nádraží odjíždějící. Celebi, já a Ash jsme jeli s ním, protože divoce zahřmělo a tak jsem si říkala, že to vypadá na bouřku. Wartortle měl jet také s námi, ale jaksi se včas nedostavil k autu, takže jsme ho nakonec nechali s ostatními. Když jsme přijeli, opravdu byl slejvák, jak když do hry pustíte Kyogre, a Bleký nám oznámil, že vlak stejně nestíhají a pojedou jiným. Drak s Celebim ještě udělal malou otočku, protože si myslel, že odveze z Losin ostatní, ale oni se tam chtěli zdržet ještě déle, takže se opět vrátil.
 Mezitím jsem se pustila do kreslení trička s Latias pro Ashelinku. Akorát jsem ho stihla dokreslit, když jsem se rozloučila s Hobit, protože Yena, BlackChar, Hobie a Army už odjížděli.
 Večer nastalo tradiční obětování Endera. Potěšilo mě, že mělo velikou účast - šla s námi dokonce i Ashelinka, která tvrdí, jak se ve tmě bojí, a také ti její přátelé, kteří se jinak našich akcí příliš neúčastnili. Tato akce proběhla celkem podobně, jako vždy, akorát letos jsme kromě svíček nakoupili i louče, tak byla ta cesta tam taková zajímavější. Navíc bylo třeba vyhybat se kalužím, a to se ne vždy dobře dařilo :-D Endera jsme obětovali tradičním "Ču, ču, pika, pika". Jeho duše zmizela a vyměnila se za duši Kytky, se kterým jsme pak vedli krátký rozhovor, až nás to přestalo bavit, a tak jsme si raději Endera přivolali zase zpátky opačným voláním - "Pu, pu, čika, čika". To se nám podařilo, a tak nám Ender mohl opět zapojit Internet ^___^
 Při návratu zpět se k nám ještě přidalo malé koťátko, které jsme zvali Neko. Bylo neuvěřitelně přítulné, ale do hájenky jsme je přeci jen nepustili, takže přespalo asi venku v kůlně, dokonce vlezlo i do motoru auta. Já však chodící toxoplasmosu nemusím, takže jsem se o Neko příliš nestarala a šla jsem raději spát.

Pátek 10. 8. 2007

 Pátek bylo takové pošmourno a zima, že se mně vůbec nikam nechtělo. Drak přemýšlel o tom, že by jel navštívit Kuřete, protože ten byl na táboře jen asi 20 km od nás, jenže se mu nemohl dovolat a nechtěl jezdit na blind. Vuk s Lugiakem, Houndy a Celebim jeli někam do nějaké pevnosti, později Drak a spol. ještě na chálku. Mně se nikam nechtělo a navíc jsem měla ještě nějaké jídlo, tak jsem ho chtěla spotřebovat, aby mi nezbylo a nemusela jsem se s ním tahat příštího dne domů, byla jsem proto celý den v hájence a jen jsem kecala s ostatními nebo fotila ksichty. Rozloučila jsem se s Ginny a s Rizetem, kteří už odjížděli (Jak je to mazané odjet jen o den dřív, a vyhnout se tak společnému úklidu ...! X-D), taky jsem nakreslila ještě Morxovi to slíbené tričko, a jinak jsem vážně nic moc nedělala. Nicméně jak jsem byla stále jen v hájence a tam není kam se schovat, večer mě z toho už třeštila hlava a potřebovala jsem vypadnout, takže jsem popadla Vuka, Morxe a Jearynena a šli jsme se projít po silnici jen tak pomalu na klidnou prochazku. Cestou jsme prošli kolem toho místa, odkud se k nám včerejšího dne přidalo Neko, a tak jsme se tam ptali, zda jim nechybí koťátko. A prý že ano, a že si pro ně přijedou, problém s koťetem bez domova byl tedy vyřešen. Naše cesta pokračovala dál, ušli jsme kolem 3 kilometrů a pak jsme se, už takřka za tmy, vraceli zpět. Nedaleko před hájenkou jsme viděli ohňostroj, a tak jsem si vzpomněla na Rizeta, který na rozloučení ohňostroj vyžadoval - holt nevychytal, že odjel přes den, a ohňostroj by za denního světla nebyl vidět. Morx mu alespoň napsal SMSku, že ohňostroj na jeho počest se opravdu koná, tak snad ho to uspokojilo :-D
 Po návratu do hájenky jsem učila chvíli Jearynena kreslit. Pak se k nám přidal Totodile, který začal vymýšlet PokéDex Wobbuffetů, a já už jsem skoro usínala, takže jsem to zabalila a šla jsem spát.

Sobota 11. 8. 2007

 V sobotu už nám nezbylo nic, než odjet. Od rána probíhal jen úklid, já jsem si sotva složila batoh a pak mě TAKovým způsoem chytila ta moje bolavá noha, že jsem myslela, že se zblázním. Hořčík nepomohl, spolkla jsem tedy prášek proti bolesti a tiše (občas trošku méně tiše) jsem sténala a jen jsem koukala, jak ostatní uklízí, a všem jsem povídala, jaká je to škoda, že jim nemůžu pomoct. Hájenka se pomalu vyklízela nejen od odpadků, ale i od Pokémonů, kteří postupně mizeli na nádraží a auty. Později se mi noha zlepšila, ale už bylo uklizeno X-D Když jsme na hájence zbyli jen Morx, Kochta (jeli se mnou a s Týkejem autem) a Goldy s Jearynenem (jeli spolu), tak to už byla docela nuda, jen jsme čekali, kdy se pro nás Týkej, který ostatní vezl na nádraží, vrátí. Tak já jsem se fotila v Goldhairově klobouku, venku lilo jako z RAIN DANCE, Goldy vevnitř stále ještě uklízel. Pak přijel Týkej, tak jsme se ještě naposledy rozloučili a čekala nás už jen dlouhá a ospalá cesta domů. Bych tohle loučení nejradši vynechala :) Tak zase za rok, pápá!

  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní