Fórum

Seznam témat ~ Nové téma

Vyhledávání BETA

V následujících kolonkách zadej omezující podmínky na příspěvky, které chceš najít.

Všechny podmínky jsou sloučeny spojkou "a", tudíž pokud zadáš, že chceš příspěvky v tématech s příznakem TCG a bez příznaku TCG, logicky to nenajde nic.

Políčka pro zadání odesilatele (Příspěvek odeslán a Příspěvek v tématu založeném) akceptují jak id tak přezdívku. Obvykle není nutné vybrat, zda jsi zadal to či ono, avšak splete-li se automatická volba, můžeš to opravit. Pozor na to, že leckdy je nutné zadat správně také malá/VELKÁ písmena v přezdívce.

Políčka pro časové určení příspěvků akceptují data ve formátu DD.MM.RRRR (např. 12.04.2006) a drobné variace. Pokud zadáš jen počáteční, resp. koncové datum, budou se uvažovat všechny příspěvky od zadaného data, resp. do zadaného data.

Políčka pro vyhledání textu v příspěvku a v názvu tématu mohou být ve třech různých formátech. Možnost obsahuje text by měla být srozumitelná. Regexp využijí jen ti, kteří vědí, co to je, ale pokud máš zájem o tom něco zjistit, pak třeba zde. Fulltext match umožňuje zadat pokročilý dotaz, v němž je možné zadat spojky (AND "a", OR "nebo"), která slova v příspěvku být musí (+slovo) a nesmí (-slovo) a také slova s maskou (aho* znamená všechna slova začínající aho). Příkladem budiž dotaz (+pikachu -raichu) OR (+squirtle -wartortle -blastoise), který vyhledá všechny příspěvky, ve kterých buď je slovo pikachu a není raichu, nebo je squirtle a není wartortle ani blastoise. Pozor na to, že pokud dáš hledat například aho v módu obsahuje text, najde to všechny příspěvky, kde je někde napsané "aho", avšak dáš-li hledat aho v módu fulltext match, najde to pouze příspěvky, ve kterých je slovo "aho", tedy příspěvek "ahoj" to nenajde (neobsahuje slovo "aho").

Příspěvek odeslán:
Příspěvek odeslán mezi: a
Text příspěvku:
Příspěvek v tématu založeném:
Téma založeno mezi: a
Poslední příspěvek v tématu mezi: a
Příspěvek v tématu názvu:
Téma musí mít tyto příznaky:          
Téma nesmí mít tyto příznaky:          
Výsledky řadit podle:

Nefunguje zatím vše, zobrazení výsledků provizorní.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní