Fórum

Hľadám niekoho, kto sa vyzná v Pixelart.


Itami
[1] Vložil SlovakDogg dne 23.05.2017 v 10:57:22, Odpovědět
 IP hash: 2fa57b0862e32656

Zdravíčko.

Nedávno som začal pracovať na Fanmade Pokémon hre pomocou RPG maker XP, a už sa blížím k Uploadu beta 0.1. No hra neni ešte zďaleka dokončená a potreboval by som niekoho, kto by vedel vytvoriť design postávám(sprite na zápas/sprite v overworld). Pokiaľ by sa našiel niekto ochotný, kto by mi s tým rád pomohol, tak by som to určite ocenil :) Pokiaľ sa nájde aj niekto, kto by chcel vytvoriť vlastného pokémona alebo pre/evolúcie už vytvorených Pokémonou, niesom proti.

Ozvite sa mi na skype:SlovakDogg, Poprípade na Facebookovú stránku:https://www.facebook.com/Gameboydogg-1014305505313836/

Ďakujem.

 

Zpráva byla změněna dne 23.05.2017 v 13:12:38



John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling is a art | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[2] Vložil John Beak dne 24.05.2017 v 00:13:55, Odpovědět
 IP hash: 6a9b985f168657f5

Nasměroval bych Tě na Pokégalerii, ale momentálně skončila někde v limbu při stěhování serverů.

Jednoduché pixelky bych zvládl, ale vůbec nemám čas :(

-

Chytl jsem kousky Tvých streamů, když jsi tvořil. Ale vždycky to děláš v době, kdy jsem v práci, takže vlastně pořád ještě nevím, co tam všechno bude.

Těším se na hratelnou verzi!



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní