Pokénovinky

Epizoda 312: The Spheal of Approval!

Sekce: Ostatní

Epizoda 312: The Spheal of Approval!

Ash a přátelé se procházejí po Slateportu,
May vypráví své zážitky z Pokémon contestu. May s Brockem se později vydá nakoupit, Ash s Maxem se rozhodnou podívat se do muzea.

K jejich překvapení je muzeum zavřené, i přesto je na ceduli napsáno, že by mělo být otevřeno. Max se naštve a snaží se vylézt k
oknu, avšak
jediné co se mu povede je pořádně si narazit záda při pádu. V tu chvíli přijde mladík a nepříznivím tónem se zeptá, co tady dělají.
Max mu naštvaně odpoví že se jen chtěl podívat zblízka. Zjistí se, že mladík se jmenuje Yousuke a je strážce muzea
(protector of museum) Vypustí z pokéballu Spheala a chystá se zaútočit na Ashe a Maxe. Ash vytáhne pokédex a zjistí,
 co je Spheal vlastně zač, v tu chvíli však už Yousuke rozkazuje Water gun! Spheal vypadá šťastně avšak nic neudělá. Yousuke udělá
 známý xichtík s kapkou (-_-') a rozkáže Water gun znovu. Spheal se jen otočí a použije Water gun na Yousukeho! Yousuke se naštve
 a rozkáže Body slam. Spheal se rozběhne proti Ashovi a maxovi, ti však uhnou, Spheal narazí do zdi a odrazí se zpět na Yousukeho.
Pikachu po chvíli použije na Spheala a Yousukeho Thunderbolt a "shockne" je. Yousuke se omluví a vysvětlí, že to myslel dobře. Ash mu
řekne, že by potřeboval trochu tréninku...

A teď už stručněji ;)

Objeví se Yousukeho otec a představí se jako Kusonuki. Představí se i Max s Ashem a Kusonuki jim nabídne prohlídku muzea.
Mezitím rakeťáci vše pozorují dalekohledem. James navrhuje, že by si měli počkat, Jessie souhlasí a podotkne ještě,
 že Spheal je hrozně kawaii (=roztomilý)
Následuje prohlídka muzea, Kusonuki ukáže Ashovi&Maxovi podivný kámen, vysvětluje, že ho našel při svých průzkumech mořského dna.
Ash s maxem jsou ohromeni. ;)

Rakeťáci se zamaskovali za prodavače triček a zmrzlin. Všichni 4 (Pikachu, Max, Ash a Yousuke) si tedy zmrzlinu dají. Rakeťáci zase chytí
pikachu, Ashe a zbytek dají do klece, a začnou odříkávat své motto.
Mezitím v muzeu vypnuli příslušníci Team Magma proud. Ukradli kufřík ve kterém je ten podivný kámen - ztuhlá láva.
Jeden z nich vypustí Mightyenu, ta použije Shadow ball a oni zmizí.
Zpět k rakeťákům, Ashovi a spol. Objeví se Team Magma, Rakeťáci s nimi začnou bojovat. A na zbytek se už podíváte sami, přece vám
nebudu kazit zážitek, že? MWHAHAHAHAHAHAAA XD

20.08.2004, ~Morx

Komentáře k pokénovince: Epizoda 312: The Spheal of Approval!


o6C3tcKyXf
[1] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 24.01.2007 v 13:50:00, Odpovědět
 IP hash: bd148b13bd57f939

Hi! Very nice site! Thanks you very much! A7kgg4lH3Rzha



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní