Pokénovinky

Pokémon Ranger odhalen (3/3)

Sekce: Nintendo
  Takže, 'lapání' Pokémonů. Záměrně nepoužívám slovo chytání, protože jde o něco úplně jiného. Lapání využívá dotykovou obrazovku Nintenda DS a funguje asi takhle:

1) Vyskočí na vás divoký Pokémon. Vy se stylusem dotknete trávy vedle něj a tím vypustíte lapací kotouč.
2) Musíte kroužit stylusem okolo Pokémona, dokud nezmizí číslo vedle jeho hlavy (aneb další způsob, jak oddělat obrazovku)
3) Stylus můžete odendat z obrazovky až v případě, kdy se ukáže značka "ok".
  

Při procesu polapení ale divoký Pokémon nestojí na místě, nýbrž běhá po obrazovce. Když se dotkne čáry od vašeho stylusu, musíte začít lapat znovu. Také když použije nějaký útok, číslo u jeho hlavy stoupne. Na přesný postup lapání se můžete podívat ve flashi, na který je odkaz na konci tohohle článku.

K použití schopností polapeného Pokémona na nějakou překážku v cestě musíte Pokémona dovést před překážku, dotknout se ho a čarou ho s překážkou spojit. Jakmile překážku odstraní, uteče zpátky do přírody. Schopnosti Pokémona můžete využít například na zničení slaměných koles, při překonávání řeky, hašení ohňů nebo třeba pomoc při lapání jiného Pokémona.

Vypadá to, že bude existovat několik druhů lapačů, z nichž každý bude mít odlišnou funkci.

Na začátku hry bude vaše postava vyzvána Hayatem k tomu, aby v Raira Forest našla a zachránila nějakého ztraceného Pokémona. Vy samozřejmě misi přijmete a po polapení několika divokých Pokémonů a využití jejich pomoci ztraceného Pokémona zachráníte. A od té doby jste oficiálním rangerem.

Rangeři (podobně jako záchranné čety v Mysterious Dungeonu), mají hodnosti 1 - 10. Je asi jasné, že s postupným plněním těžších a těžších misí bude vaše hodnost vzrůstat. Hodnost mají rangeři připíchnutou v podobě malého odznáčku na rukávu.

Videa ze hry ve formě flashů si můžete stáhnout <a href="http://mistian.krypton.cz/r1.swf">tady</a>, <a href="http://mistian.krypton.cz/r2.swf">tady</a> a <a href="http://mistian.krypton.cz/r3.swf">tady</a>. (V době, kdy budete číst článek, ještě nejspíš nebudou uploadnuté)

A to by bylo všechno, ale ještě si neodpustím vzdát hold našemu Rypákovi (Vmajsterovi), který marní čas čtením takovýchto věcí, které jsou hluboce pod jeho úroveň... doufám, že mi na fóru vysvětlí, proč tak činí :)))

13.01.2006, ~Mistian

Komentáře k pokénovince: Pokémon Ranger odhalen (3/3)


lav9GzTCJI
[1] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 24.01.2007 v 13:45:43, Odpovědět
 IP hash: bd148b13bd57f939

Hi! Very nice site! Thanks you very much! WFcYHnVNvp5h



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní