Pokénovinky

Další 3D Pokémonní předfilm

Sekce: Anime
  Pokud si ještě vzpomínáte, loni (zrovna někdy kolem epizod o Grand Festivalu, jaká to náhoda) byl v Japonsku zveřejněn první 3D Poké-předfilm a to ten se jménem Najděte Mewa! Jednalo se o půlhodinové dobrodružství, během kterého diváci měli snad poprvé možnost získat přístup na Faraway Island (nebo jak se to jmenuje), kde se dá chytit Mew.

  Tenhle nový předfilm se jmenuje Druhé pokémonní 3D dobrodružství: Pikachu na velké podmořské výpravě a ve stručnosti půjde o to, že Pikachu, Meowth a ostatní Pokémoni našich hrdinů jsou na prázdninách na jižním ostrově. Potkali zde hudebního Pokémona Perappu a ten jim věnoval mapu k potopené lodi, na jejíž palubě by se měl skrývat poklad nazvaný Wailordovy slzy. Pikachu, Meowth a ostatní využijí psychické síly Latiose a Latias na to, aby se dostali pod vodu a začínají hledat poklad. Povede se jim to?

  Japonské děti to budou moct zjistit od 20. května do 31. srpna letošního roku.

   Zatím se nic neví o případném vydání na DVD.

27.05.2006, ~Artemis

Komentáře k pokénovince: Další 3D Pokémonní předfilm


hara_kawa
[1] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 25.11.2008 v 07:27:32, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: a6eeaf27ae081f43

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní