Pokénovinky

Malá holčička v Emeraldu = speciální pozadí (v Anglické verzi) - DOKONČENO

Sekce: Ostatní

Takže, lišákVUK velmi rychle dopsal generátor ködů pro jednotlivá pozadí. Nicméně máme mnohem mnohem mnohem víc možností než japonci :). VUK se šťoural v programu a udělal svůj generaátor tak, že si můžete u každého obrázku (na kterém je - 14) zvolit symbol pro pozadí (znak teamu aqua, lebka, atd.) a to jeden z 30 růzých. (pro zajímovost v japonsku bylo prostě asi 10 pozadí na výběr a konec - žádný skládání). Motivů pozadí je celkem 16. Ale to stále ještě není vše! Vy si můžete ještě zvolit barvu znaku a barvu pozadí, dle svého vlastního vkusu! (na některých obrázcích jsou některé barvy neměnné, na stránce je ukázáno které).

 

Takže, postup je vysvětlen na stránce. Vuk zhotovil po vypracování DOSovského generáturu i windowsovský. Je jednodušší, neboť je tam i ukázka zvolené barvy... Na paletu si ale budete muset počkat.

 

Na závěr upozornění. Můžuete mít jen jeden ze speciälních wallperů. Ve chvíli, kdy zadáte kód pro jiný, první se přepíše a ve všech boxech, kde byl ten předchozí se oběví nový. Pokud zadáte něco jiného neź je platný kód, wallper vám zůstane v boxech, ve kterých je nastavený, nicméně zmizí z nabídky wallperů, čili ho už nepůjde nikam nastavit.

 

Tak si užijte své ohromné možnosti ;) ne http://lisakvuk.webpark.cz/emerald.htm

18.07.2005, ~Morx

Komentáře k pokénovince: Malá holčička v Emeraldu = speciální pozadí (v Anglické verzi) - DOKONČENO


Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní