Pokénovinky

Shiny Pokémoni v seriálu, část druhá

Sekce: Ostatní

Shuckle

 

 

Shiny Shuckle se objevil někde kolem poloviny Johto. V téhle epizodě nějaký starý muž pátral po Shucklovi s modrým krunýřem, ve kterém měl být ten nelepší Berry džus - nápoj lásky pro Pokémony. Každý, kdo ho vypije, toho budou mít všichni Pokémoni na tři dny rádi. Nakonec nápoj vypili Rakeťáci (Shucklovi se naštěstí nic nestalo) a sami víte, jak to dopadlo :)

 

epizoda 170 - Kouzelný nápoj - pro popis epizody klikni na její název


Donphan

 

 

 

Donphan v shiny podobě se objevil v pozdním Hoennu. Bylo to na ostrově, na kterém se obyčejní Donphani v době páření snažili svým "rolováním" upoutat pozornost samic.

 

epizoda 391 - Rollout! Loving Donphan!!


Swellow

 

 

 

Zelený Swellow se ukázal na Fortreeském stadionu, jeho trenérka byla samotná Winona. Byl neobyčejně silný a zastavil Ashova Grovyla, ale Ashův vlasní Swelow ho po dlouhém, tvrdém zápasu dokázal porazit :)

 

epizoda 361 - Fortree Gym! Sky Battle!

07.05.2005, ~Mistian

Komentáře k pokénovince: Shiny Pokémoni v seriálu, část druhá


Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní