Pokénovinky

Poké Park a TCG

Sekce: Ostatní

Rayquaza - bezbarvá 1. útok- 2 bezbarvé en. neubírá HP, druhý 1-fire, 1-electrická, jedna bezbaevá. útočí za 40. Retreat Cosh - 2bezbarvé, weakness na normální pokémony, resistance není. HP pokémona nečitelné, myslím 80 nebo 90.

Skupinka Pikachu - elektrický, HP 50, 1. útok - 1-bezbarvá - síla 50+, 2. útok - 2-elektrické, 1-bezbarvá Síla 60, Retrat Cosh - jedna bezbarvá, weakness na bojové, resistance není.

Gonbe (Munchlax) - bezbarvý, HP 60, 1. útok - 1-bezbarvá, neubírá HP, 2. útok - 3 bezbarvé, síla -50 Retreat Cosh - 1 bezbarvá, weakness na bojové, resistance není.

Tyto karty se zatím dají sehnat jen v japonsku v Poképarku. Pokud byste někdo měl kvalitnější obrázky (nejserm si jist u všech čísel) rád je přijmu na JackJackobson@centrum.cz

20.02.2005, ~Morx

Komentáře k pokénovince: Poké Park a TCG


Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní