Pokénovinky

Pokémon Dash - držte si klobouky, jedeme z kopce ;)

Sekce: Ostatní

Pokémon Dash

 

Nintendo oznámilo hru, od které se očekává, že pomůže lépe odstartovat nadějné konzoli Nintendo DS (o které se tuším někde ve fóru rozepisoval stereoid, takže to já tady psát znova nebudu).

Pokémon Dash jsou závody. Pokémonní závody, samozřejmě :) Vyberete si Pokémona a jdete na to, kdo je první v cíli, vyhrává. Dovedete si představit, jak bude závodit třeba Snorlax? X-D

Závodí se v několika "pohybových" disciplínách - běhání, plazení, létání v balónech (ano, na obrázcích je vidět známý Meowth-balón ^^) a dokonce třeba i padání nebo plavání.

Hra podporuje slinkování až šesti hráčů, což by mohlo být hodně zajímavé :) Hra podporuje i to, že si do DS dáte svou verzi Emerald a přetáhnete si do hry svůj tým a závodíte s ním. Vložení Emeraldu vám odemkne i nové trasy atd.

Závodí se tak, že klikáte na dotekovou obrazovku. Čím rychleji, tím rychleji se váš Pokémon pohybuje. To je tak asi všechno, co se o hře zatím ví :)

 

Pokémon Dash vychází 2. prosince 2004 v Japonsku

 

10.10.2004, ~Mistian

Komentáře k pokénovince: Pokémon Dash - držte si klobouky, jedeme z kopce ;)


Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní