Starší příspěvek
Seznam příspěvků
Novější příspěvek

Příměří (Pokémon versus Harry Potter)

Bubák25.03.2002 00:00:00

Stal jsem se asi tak před dvěma měsíci účastníkem Potterovského odboje. Přišel jsem i s článkem Proč nenávidím Harryho Pottera (lze ho najít na fóru). Za názorem v něm vyřknutým si stále stojím, ale uvědomil jsem si, že to chce přistoupit k řešení problému jinak. Když jsem na chatu přímo napadal někoho, kdo si říká Harry Potter, udělal jsem chybu. Nadávky a plané výhružky vůbec nic nevyřeší. Sice tím jasně dám najevo, na které straně stojím, ale zároveň tím o sobě vytvořím nehezký obrázek, a tím škodím sám vlastní myšlence.

V článku samotném píšu, že okolnosti a společnost nutí jedince k rozhodnutí mezi pokémony a Potterem. Tím, že však "ohroženému" budu nadávat a pomlouvat Pottera, stávám se dalším faktorem, co ho nutí k rozhodnutí. Když však postavíme proti sobě pokémon a Pottera, je poměrně jasné, kdo ze souboje o příznivce vyjde s vítězstvím. V průběhu největšího návalu mánie je však mnohem výhodnější vyčkávat a hlavně PŘEŽÍT. Až odezní první útok, můžeme teprve přivádět ty, co by se nechali, k vědomí.

A jak přežít? Napadl mě jediný způsob. Držet pospolu, ovšem nestřílet po všem, co připomíná Pottera, protože ten by nám to vrátil a rozmetal nás po všech kusech světa. Nechci vypadat jako, že vzdávám boj, co jsem začal s pár jinými lidmi, jen se zkrátka musím dát na taktický ústup, nebo mě to, proti čemu stojím převálcuje. Tím ústupem je tolerance. Již nebudu nikomu vnucovat svůj názor na HP. Za to žádám jediné, aby totéž provedla i druhá strana. Nechci prohrát, na výhru však nemám. Teď jen stačí doufat, že příměří není prohra.


MyšNapsat zprávu27.03.2002 07:38:56

Mno.... e.... ač se mi to nelíbí.... más pravdu....


???????28.03.2002 10:01:07

Jen chvíli počkejte, do roka o do dne je s ním ámen! ?????????z??????????.??.??????c?@????????.?????

(PS: Můj zdroj(mé médium) si nepřeje být uveden.)


Napsat zprávu29.03.2002 19:12:09

A poc tedy nemas rad nic, co se tyce HP? Ja myslim, ze neni zas tak spatnej... Ja si tipnu, ze si to necet ani si nevidel film. Ale jak to potom vis posoudit???


Napsat zprávu29.03.2002 19:16:54

ja mam rada tak Pokemony, jako Hp a taky se mi libi Pan Prstenu... ja myslim, ze nejlepsi je tvorit si nazory az po te, co dotycnou vec poradne prozkoumam. Ja si myslim, ze se mi oplatila cist a taky videt HP taky kokat na Pokemony a kreslit si taky vlastni a taky sem mi oplatilo cist a videt Pana Prstenu... ja taky nechci sve nazory nikomu vnucovat... A tek reknu: Ano, Bubaku, mas naprostu pravdu, co se tyce tolerace a plne s tebou souhlasim!


imgNapsat zprávu03.04.2002 21:12:35

Máš pravdu, nikdy jsem ho nečet, a dělám to vlastně jen z jednoho důvodu, kterej vám bude připadat možná dost hloupej. Nikdy jsem ho nečet, protože se bojim, že by se mi moh líbit. Zkrátka ani nechci, aby se mi líbil.


Max
Napsat zprávu19.04.2002 21:21:13

Tak pokud chcete příklad člověka (sem já vůbec člověk???), kterej má trvalý soužití se všemi komerčními elementy, nabízim se jako pokusnej králík (panebože NÉ, Azurita sem nemyslel...). HP sem jako knihy čet, film sem viděl, další knihy zhltnu rychlostním rekordem, ale NEBUDU si kupovat nálepky, plakáty, karty atd. Potter je sqěle napsaná řada knih, film je dobrej protože je to film, a né proto že je to potter...........A co se týče LOTRa, čtu návrat krále a bavím se skvěle, ale kniha (no film samozřejmně taky) mi stačí. TOLERANCE je hezká věc. Pokud máš Bubo(nebo jak ti mám řikat) aspoň trochu jistotu, že seš do pokémonů zažranej jak pila svíračka, klidně si HP přečti, je to fakt počteníčko.


MyšNapsat zprávu28.04.2002 23:40:51

Brum


JasminaNapsat zprávu12.05.2002 14:32:44

...Názor je názor, jsi plnopnoprávný (Nebo ještě ne?) a názory si můžeš dělat podle libosti, jen si je ještě pořádně rozmysli, než je uveřejníš......


Master
(nepřiřazená registrace)
13.07.2002 12:41:15

Pokémon je fenomén!Nesmie upadnúť "do bezvedomia" a to isté tvrdím o HP.A majú aj veľa spoločneho.


Brko15.08.2002 16:51:03

Harry Potter stejně ztroskotá,troška obyčejné čokolády za 45Kč kterej debil to bude kupovat,to už je lepší si koupit čokoládu TOM a JERRY.


espeon
(nepřiřazená registrace)
20.08.2002 20:52:24

souhlasim, akorat fazolky sou good


MyšNapsat zprávu14.09.2002 01:08:09

Fazolky mi nepřipomínej! Matka je jednou přitáhla domu a jako první jsem si vzal křenovou, následovanou rajčatovou(která chutná jak hovno!).


espeon
(nepřiřazená registrace)
20.09.2002 19:14:48

krenova je good, rajcatova je fakt dost husta, mrkvova se jeste da, ale ostatni sou cekem dobre


espeon
(nepřiřazená registrace)
27.09.2002 19:19:25

glutexo, cos ty neochutnal...


Aravekk
(nepřiřazená registrace)
05.03.2003 22:05:08

Harry Potter je skvělá knížka,film taky celekm ujde,ale štve mě,jak je to teď komerční,protože já jsem ho četl,když to byla téměř neznámá kniha.A takové věci jako bonbóny HP,trička HP atp.-to už jsou jen nesmysli,jak na tom vydělat prachy.A Pokemon?Je to to samé!Všechno je to jen o penězích a o tom,jak zblbnout takový naivní lidi,jako jste vy,kdo si kupujete pokemonní trička,jíte ty bonbóny,žvýkačky a to vše jen proto,že je na tom POKEMON.Je to trapný!

A dost nerad čtu,jak někdo srovnává HP a Pokemony.Je to úplně něco jiného.Já mám rád HRY Pokemon(ale nic jiného z toho) a zrovna tak mám rád knihy Harry Potter a docela i film.Ale pokud to mám trochu srovnat,tak pro mě je určitě lepší Harry Potter.

A jinak: !!!!STOP HNUSNÉ KOMERCI A LIDEM,CO SE O NĚCO ZAJÍMAJÍ JEN PROTO,ŽE SE O TO ZAJÍMÁ SPOUSTA LIDÍ A ŽE JE TO SLAVNÝ!!!!


David M.Napsat zprávu03.07.2004 23:50:20

Tak abyste všichni věděli:::


Když mě bylo tak 10 (je mi 13, psáno 2004), byl jsem přímo maniak do Pokémonů. Všechno má ale svůj začátek i svůj konec. Seriál se přestal vysílat, kravinky se přestaly prodávat a když, tak drahý. A tak můj zájem o Pokémony klesal a klesal. Až potom: Seriál se začal vysílat, ale Pokémon magazín vyšel už jen 2×. Já vím, je předražený. Ale tenkrát mě to bylo jedno. Myslím, že bych si ho koupil i kdyby stál 100 Kč. Je to něco jako kouření nebo tak něco, prostě to musím mít. V tu dobu jsem si vzal předsevzetí, že se budu na seriál pokaždé dívat a nahrávat ho na video. Tak jsem to dělal asi měsíc. Ale pak přišel fakticky mega převrat: Kámoš přines do školy videokazetu Harry Potter a Kámen mudrců. Paní učitelka nám dovolila se na to koukat, a tak jsme to pustili. Když už jeli ve vlaku do Bradavic, zazvonilo a my jsme museli to vypnout. Ale moc se mi to líbilo! A od té doby je u mě Harry Potter na PRVNÍM místě. Doporučuju všem na světě si přečíst knížku a podívat se na film. Děj je asi desetkrát lepší než Pokémon a taky se není čemu divit: Pokémon vytvořil 10-ti-letý kluk zatímco Harryho Pottera přibližně 25-ti-letá spisovatelka! Jen si kupte knihu nebo film, přesvědčte se sami. Nebo se na to jen někde koukněte a pak usuďte, zda se vám to líbí. A dneska už je převážně lidí kterým se pokémon hnusí než líbí...


Takže výslený názor a moje poslední slovo je:


Harry Potter je nejméně 10× lepší než Pokémon!!!!!


BeyPokéDig10.11.2004 17:07:06

vam fsem:v 7 letech sem uvidelů pokemony.řek semsi,že to je nej.(Robin Hood je nad to povznesen,je to neco nadpozemskeho)pak digimoni a hp.řek semsi hele to je dobry.pak BEYBLADE.rek semsi,super!chvili sem odolaval,ale pak bb poke predstih.tabulka:Robin Hood Beyblade Pokémon a pak je Digimon s Harry Potterem.(ale HP trochu lepsi)


Přidat komentář
 
Uživatelské jméno: [?]
Heslo:
Přezdívka: [?]
E-mail: