Máte pocit, že máte ostatním co říct? Váš názor na to jakou strategii použít? Něco jiného, o čem si myslíte, že ostatní zaujme? Napište nám, my Vaše názory rádi zveřejníme.


Karty ...

       Čau , onehdá jsem brousil po Netu a dostal sem se na www.pikachu.cz , tam jsem konečně uviděl nápis karty . Nevím jestli vás k tomuto jednání inspiroval jeden z mých minulých dopisů , ale jsem rád . Když jsem ale viděl , že v rubrice liga nejsou žádné informace , rozhodl jsem se vám poslat tento dopis . Jestli někoho karty opravdu zajímají , tak doporučuju časopis Legenda. Liga se hraje v Brně (Chládkova 3) , Domažlice (Boženy Němcové 74) , Frýdek Místek (Slezská 748) , Chropyně (Nová 204) , Karlovy Vary (U koupaliště 18) , Karviná (centrum 2314) , Kralupy nad Vltavou (Gorkého 152) , Liberec (Dvorská 169) , Napajedla (Komenského 268) , Praha 1 (Bontonland , Václavské nám. 1) , Praha 1 (Mikulánská 4/122) , Praha 1 (Haštalská 7) , Praha (Pokémon shop centrum Cinema-village (černý most)) , Praha 11 - Háje (Dubnova 806) a neformálně také v Jihlavě vedle gymnázia (U Glumu) . Časopis Legenda se v místě konání ligy dá určitě koupit .
       Také se hrají turnaje ve kterých je možnost získat body do Badge Booku . Já osobně už mám kamený a vodní Badge . Nyní začíná šestice týdnů , kdy je možnost získat elektrický Badge .
       Vše co jsem prozatím napsal najdete i v novém Dubnovém vydání Legendy . Rozhodl jsem se k dopisu připojit i pár fotek hodně drahých pokémonů:






Stanislav Šimandl
16.10.2001


  Pspvky