Máte pocit, že máte ostatním co říct? Váš názor na to jakou strategii použít? Něco jiného, o čem si myslíte, že ostatní zaujme? Napište nám, my Vaše názory rádi zveřejníme.


Neo Discovery - BrainWave Theme Deck

Tento balíček bych neměl, kdyby v PokéCentru měli Neo Genesis - Cold Fusion. Protože neměli, koupil jsem si tento balíček. Koupil bych si ho i místo Neo Genesis - Cold Fusion, ale tento jsem viděl na www.pokemasters.com a neveděl jsem, že přijde do Čech tak brzy.
Nejkrásnější co je, je, že místo papírové mince jako to bylo dříve máte MINCI KOVOVOU. Už si nebudete házet panna - orel s nějakým papírem, ale s KOVOVOU MINCÍ, což je naprosto super. Na minci mám osobně Lugiu, zdali to mají všichni nevím. A nevyměním ji. Ať vás ani nenanapdne se mě ptát.
Další, co se povedlo je, že místo Mysterious Fossil máte Fossil Egg. Fossil Egg má ale jednu nepříjemnost - máte jen 50% šanci, že se vám z toho něco vylíhne - musíte hodit mincí. Jinak se podívejte na obrázek.
Fossil Egg s naskenovaným obrázkem
Unown. Unownové z Gold & Silver, jak víte, mají 26 tvarů. Každý znamená jedno písmeno, a to je kámen úrazu. Každá karta se stejným jménem může být v balíčku 4x, že? Ale Unown má 26 písmen, takže byste mohli mít (teoreticky) 26x4 Unownů. To autoři udělali snadno - je jedno, zdali je to Unown A, B, C, E nebo co, prostě, můžete mít maximálně 4x Unowna a je jedno, jaké je to písmeno. Všichni mají ale Pokémon Power která je u každého jiná. Například jeden, už nevím který, má Pokémon Power podobnou Magnemitům nebo Wigglytuffům. Když se vám to podaří, dáte ránu za 40 životů, což docela ujde.
Jsou tu dvě energie - psychická & vodní. Mohli byste si myslet, že když je Politoed na obrázku, budete ho mít i v balíčku. Jak velký omyl, přátelé! Všechny fáze kromě Poliwratha jsem získal v boosteru, což dá potíž, protože Politoed je Vzácná Holografická karta.
Je tu i psychická fáze Eevee - na obrázku je i Temná, ale ta je z boosteru. Psychický Espeon má dobré útoky, ale kam se hrabe na Xatu s útokem 50! Abych neodbočoval - Eevee má Pokémon Power, která funguje takto. Třeba v mém případě jí dám psychickou energii, použiju její Power a smím si najít Espeona. Někdo tam dá temnou energii a najde si Umbeona. Docela užitečná věcička. Musíte si ale hodit mincí.
Espeon, Umbreon, Xatu. Všichni s naskenovaným obrázkem
Teď bych rád řekl, že po zakoupení je balík bojeschopný, ale určitě se neurazí, když mu dopřejete mírný upgrade. Osobně mám 8 Unownů (v balíku jen 4) a vždy si vyberu toho, který má pro daný zápas dobrou Pokémon Power.
Nevýhody. Kromě Eevee jsou bezbarví Pokémoni docela slabí, ale to "bezbarváci" bývají.
Suma Sumárum - pokud hrajete za psychiky a chcete nové karty s možností vmontovat tam svoje, i těm, kteří si kupují nový balík, nemohu udělat nic jiného, než si ho koupit,za vysvědčení dostat peníze či pár boosterů a přihlásit se na Pokémon TCG League. Hodně štěstí a Xatu v srdci!
LittleMew
28. 7. 2001


  Pspvky