Fórum

Let's play Truth or Dare!!!^____^



Hiro.P
[1] Vložilo Hiro.P dne 24.02.2004 v 21:22:52, Odpovědět
 IP hash: b88bc03d85177891

Let's play Thruth or Dare!

Kdo zná, slyšel o tom, četl o tom, hrál to? A jak vás to bavilo? Pokud to už někdo hrál, mohli byste mi přesněji vysvětlit pravidla? Sice je trochu znam, ale nefim, esli sem je dobře pochopila, když si o tom čtete anglicky a umíte anglicky asi tak jak Ninetalessky(ehé, špatný příklad^_^'), tak se to tak nějak nedá... a mohl by mi někdo přeložit do smysluplné češtiny, co to Truth or Dare znamená?:o)

Končím, tvá Máňa. Na závěr jeden citátek:

"Truth or Dare isn't fun if it's 'safe' and 'friendly'."-Bakura



[2] Vložilo meiling_wu dne 24.02.2004 v 23:17:12, Odpovědět
 IP hash: 124b81ca630a2225

teda, neviem ci sa to tak vola aj cesky, ale slovansky je to "pravda - odvaha", alebo to aspon tak poznam... ide tam o to ze sa ta niekto z kreatur s ktorymi hras (za predpokladu ze hras s kreaturami samozrejme, ak hras napriklad s ludmi, tak do bude clovek... XD) spyta ci si vyberas "pravdu" alebo "odvahu" a podla toho co si vyberies ti bud da otazku, na ktoru _musis_ odpovedat _pravdivo_, alebo ti da nejaku ulohu, ktoru musis splnit (ked to niekedy hram ja pocitajme aj pikantne otazky ako odvahu... v zmysle:: mas odvahu odpovedat...? XD)... existuje aj moznost sa tomu vyhnut (tzv; nahrada (ina otazka/uloha)), ale tu neuznava kazdy...

...a zda sa mi, ze som ten citat uz niekde videla... ^___^




Hiro.P
[3] Vložilo Hiro.P dne 25.02.2004 v 18:38:10, Odpovědět
 IP hash: eb1c8ed5ba41780b

Change of Heart for Bakura


"SHUT THE HELL UP, TOMB ROBBER!" Seto yelled.

"That's tomb robber and ASSASSIN to YOU, Mister... er..."

"Both of you shut up."

"You shut up, Malik!"

"Guys! C'mon, you don't have to fight! Let's all be friends again and play a nice, friendly game of truth or dare!"

"Truth or Dare isn't fun if it's 'safe' and 'friendly'." Bakura said, raising an eyebrow at Anzu. (Tea is a drink. Not a name. :P)

"No knives."



Prism418
[4] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 23.02.2018 v 23:15:00, Odpovědět
 IP hash: caca6ef6cad7b

[1] Hiro.P: Mám dojem, že je to jen anglická verze pro pravda nebo úkol :) Přeložit doslova to nejde, protože by z toho vzešla trochu blbost. Ale mělo by se to hrát tak, že jeden se ptá druhého "pravda nebo úkol?" a druhý zvolí. Pravda - ptáš se na otázku a musí odpovědět nebo se myslím svléká. Já to znám tak, že jsme museli svléct jeden kousek oblečení, třeba ponožku, tričko a tak. Pokud úkol, sama zvolíš jaký úkol musí hráč splnit. Pokud ho nesplní nebo odmítne přijmout úkol, opět se svléká. Kdo je svlečen prohrává.



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní