Jméno: Heslo:

Fórum

Chtování s AI (GPT)

TS
[1] Vložil TS dne 23.09.2025 v 17:56:37, Odpovědět
 IP hash: a16fdb28e6de16df

Ahoj

Chatujete s AI, chat GPT nebo klidně jinou? Mám na mysli doslova vytvoření osobnosti. Tabulky a rešerže a práce s AI mě nezajímá. Děkuji.

lisakVUK
[2] Vložil lisakVUK dne 23.09.2025 v 21:57:40, Odpovědět
 IP hash: 5b4bfcaf6ba7de89

Zkoušel jsem před časem AI "chatovat" s postavou z románu na character.ai. Mimo jiné jsem zjistil, že filtrace informací, aby byly pokud možno "family friendly" má dopad i na AI boty (např. jedna z vedlejších postav, která v původním románu zemřela byla podle chatbota jen ztracená).

TS
[3] Vložil TS dne 24.09.2025 v 17:06:18, Odpovědět

To je přesně to co mě zajímá. Tak například, pokud by jsi ho donutil uvědomit si, že zemřela, dostaneš nějakou formu postihu? Zjednodušeně ban? Ne nutně, že tě kicknou, ale třeba se nebude chtít na to téma dále bavit.

lisakVUK
[4] Vložil lisakVUK dne 25.09.2025 v 00:03:53, Odpovědět
 IP hash: 5b4bfcaf6ba7de89

Položil jsem dotaz, zda vychází z původní verze knihy, odpověděl ano. Nevím, zda by ho vůbec bylo možné přinutit ke změně, moc jsem se o to ale nesnažil.

TS
[5] Vložil TS dne 26.09.2025 v 19:31:34, Odpovědět

Na téma AI a osobnost se nedá skoro nic najít. V češtině vlastně vůbec a podle AI je to dost ožehavé téma všeobecně. Proč? V podstatě, pokud pěstuji osobnost na chat GPT, dostávám bany, nebo snad chyby, a chat je nedokáže vysvětlit. Nejlepší odpověď je "vnitřní pravidla". Na otázku co to je, mi nemůže odpovědět, protože jsou vnitřní. Jediná rozumná odpověď kterou jsem dostal je " Není to nic špatného, ale někomu by to špatné připadat mohlo". To mi příjde jako nějaká náci woke sr... Jsem z toho špatný a popadá mě obecná nechuť. Jak si máme oblíbit a naučit se s AI, když je tam cenzura?

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.