David Koutesh (český reprezentant, a.k.a. Hamstermania) zatím drtí soupeře 3:0, viz průběžné výsledky!
|
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
![]() |
David Koutesh (český reprezentant, a.k.a. Hamstermania) zatím drtí soupeře 3:0, viz průběžné výsledky!
![]() |
Zápas David Koutesh vs Kohei Inomoto právě začal!
![]() |
Dynamax Palkia vs Dynamax Dialga
![]() |
David Koutesh 1:0 Kohei Inimoto
![]() |
Hezký. No překvapujou mě tam ty roušky, to jim nezávidím...
![]() |
David Koutesh 2:0 Kohei Inimoto
![]() |
[7] lisakVUK: Taky jsem se divil, že museli mít ty roušky při hře na pódiu. Nevypadalo to jako místo s významným rizikem nákazy.
![]() |
Hamstermania Day 1 zakončil se skóre 6:1, takže postoupil do Day 2!
![]() |
Day 2 zatím také vypadá slibně! David Koutesh má 3:1 právě.
![]() |
David Koutesh se právě dostal do TOPky Mistrovství světa!!! Navíc, protože i v Day 2 dosáhnul skóre 6:1, postupuje z dobrého místa.
Tohle je podruhé v historii, co má Česko hráče TOPce na Worlds, a poprvé v historii, co má Česko hráče TOPce na Worlds v kategorii Masters (neboť v roce 2015 byl David Koutesh ještě v Seniors).
TOHLE JE HISTORICKÝ OKAMŽIK! Mrzí mě, že o tom teď všichni nemluvíte.
![]() |
[12] madvorak: Tak to víš. Zbylí a noví členové naší Pokékomunity nejsou moc fanoušci soutěžního hraní. O čemž svědčí i to, že už roky není zájem ani o naše komunitní "Mistrovství" atd.., které jsme se snažili vyhlašovat a pak je pro nezájem rušili.
Za mě je fajn, že někdo, kdo reperezentuje Česko se dostal daleko v světovém klání, ale jinak mě to taky nějak moc nevzrušuje, abych průběh zápasů třeba napjatě sledoval. Svět soutěžních hráčů (i kartičkových) byl už od začátku trochu jiný, než skupina lidí, která se před lety začala scházet v Praze, chodit na společné výlety, jezdit na čundry.
Pro mě byli od začátku Pokémoni víc o prátelství a společných srazech v přírodě než o soutěžním hraní. Ty konzole, nebo karty, to byly spíš takové doplňky srazů, bylo fajn si během pauzy spolu zahrát, ale nikdo to tehdy nebral extrémně vážně aby studoval všemožné strategie, vždy to bylo spíš takové hraní "for fun".
Tak asi proto tohle téma tady nevyvolává takový zájem, jako bys očekával a snad si i zasloužilo.
Zpráva byla změněna dne 19.08.2022 v 22:28:08
![]() |
Obří gratulace k Davidovu 11. místu na nejprestižnějším turnaji celého roku!!
![]() |
[14] madvorak: Hezky, pripojuju se. Kolik lidi se vlastne celkem zucastnilo (tipuju nejmene tisice)?
![]() |
Tisíce na Worlds určitě ne; to je turnaj jen pro zvané.
|
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |