Fórum

Výzva/prosba


slim
[1] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 18.09.2019 v 18:36:27, Odpovědět
 IP hash: 37621306f8caa34a

Žádám adminy pikachu.cz, aby permanentně zabanovali IP ze kterých sem nejčasteji píši. Moje peprné posty patří na PJZ, né sem. Tim že nemohu psát na PJZ, jsem nucen postovat svá sdělení sem - čímž otravuji jak Vás, tak v konečném důsledku i sebe. I přes přínos, který vidím ve členech PJZ, kteří si to zde přečtou, celkově to neshledávám za přínosné. Pro Vás je to forum zaplněné obsahem, který sem nepatří, pro mne promarněná energie ( a lítost, že ty podty nevidím v plné kráse na PJZ). Vážně Vám budu za perm vděčný.

S pozdravem a díky

slim



slim
[2] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 18.09.2019 v 18:44:18, Odpovědět
 IP hash: 37621306f8caa34a

Obsese je obsese .... jenže na PJZ je přetvářena v extrémě údernou peprnou flow, v eskalaci extrému a rozsévání pepře. Tady je k ničemu (tedy až na pár členů PJZ, kteří si zde přečtou), otravuje Vás i mne....

Díky

s.



lisakVUK
[3] Vložil lisakVUK dne 26.09.2019 v 17:17:54, Odpovědět
 IP hash: 7f1b9ba83f24c418

[1] : Jak si přeješ. Nastaven permaban na Pika, příležitostně promažu nejvetší spam alespoň z nesouvisejících témat...



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní