no chtel jsem vam jenom rict, ze se mi ted vela paci opening toho "noveho" Fullmetal Alchemist, ale jestli chcete tak sem piste i svoje oblibeny :/
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
no chtel jsem vam jenom rict, ze se mi ted vela paci opening toho "noveho" Fullmetal Alchemist, ale jestli chcete tak sem piste i svoje oblibeny :/
[z] |
[7] Poky: jj op je fajn :)
Tak určitě Akeboshi - Wind.. byl taky jedinej na kterej jsem si vzpomněl.
[4] - ten Stand Alone Complex je super, jsem ho před pár lety stáhnul z gendou, když jsem pro zajímavost stahoval nejlépe hodnocené songy.
Momentální opening Bleach, Bleach opening 9, Code Geass opening 1..
Co poslední dobou koukám, tak se mi líběj nejvíc..
[z] |
[9] Schyzo: jj .) přemýšlel jsem, jestli tam napsat i wind, ale už se mi nechtělo :)
close&ban. Nejlepší opening má Večerníček.
losos |
no prece D/P Galactis Battles(to je nej)
Enker |
[4] [z]: aeria gloooris :3
DN Angel, Naruto recent opening, a u endingů FMA II
HHR |
Opening Lucky Star :D
BUBUBU |
Co takhle OP Elfen Lied ?
Anebo ED K-ON?
Anebo ... ale fuj. Dobrých OP nebo ED je spoustu a to bych strávil mládí je vypisovat všechny včetně youtube linků. Macross Frontier, Bokurano, Haruhi, Vampire Knight, Clannad, Kanon, Ef a tale of memories, Rozen Maiden, Paradise Kiss, Kannagi... A to je jenom co jsem si vzpomněl do jedné minutky.
Zpráva byla změněna dne 10.06.2009 v 00:10:40
[15] Ash493: FMA II ending je fakt pěknej..
[17] Glurak: Ten jsem chtěl zmínit no, ale je to anime, který jsem viděl už dýl, vybíral jsem jen anime za poslední dobu, každopádně to nic nemění na tom, že je to opening senzačnej.
John Beak the Nearly Ultimate One |
Už jsem si říkal, kdy to tu zas bude. No, mé oblíbené lidi už vesměs vyjmenovali.
Openingy: Sakura Saku (Love Hina), Lilium (Elfen Lied), Motteke! Sailor Fuku (Lucky Star), Zankoku Tenshi no Teize (NGE)
Ending: Wind (Naruto)
A chválím Gluraka, že kouká na K-on!, je to supr anime. Malý holky, co hrajou hudbu, co víc si můžu přát?
Zpráva byla změněna dne 10.06.2009 v 01:36:57
BUBUBU |
[19] John Beak: Souhlas, K-ON je lol, loli a omegacute (Mio is my waifu!), přesto ale jeho výskyt u mě je spíše vzácná vyjímka. Já totiž DTVéčkové videa moc nemusím, nedokončené seriály už vůbec.
[19] John Beak: Už jsme si říkal, kdy bude další music contest....
[20] Glurak: Já si teda zabírám Sawa-chan-sensei :D A bude další série. Snad...
[22] sithius: Až budou mít Innocens hotovej videoklip. Natáčet by se měl teď někdy, takže možná bude ještě letos :D Jinak vám samozřejmě nic nebrání zorganizovat si vlastní.
"Malý holky, co hrajou hudbu, co víc si můžu přát?"
:-=====
... |
castrate&ban.
Contra gvstvm non est dispvtandvm.
OldAcc |
http://www.youtube.com/watch?v=1NsnpE7bpeM
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |