Fórum

Pokémon ČR Tour
Celorepublikové pokémoní turné
odloženo


Morx
モルックス


[1] Vložil Morx dne 13.01.2009 v 16:40:42, Odpovědět
 IP hash: 26bb3cfa57f2d81d

- Největši akce v historii České pokékomunity.

- až 8 víkendů, každý v jiném městě

- turnaje, hry, soutěže, kvízy, ...

- tentokrát sraz přijede až k Vám.

- podrobné info naleznete po kliknutí

- Města, která jsou jistá: Brno, Ostrava, České Budějovice, Plzeň, Pardubice

- Města, která jsou nejistá: Ústí nad Labem, Havlíčkův Brod/Jihlava (jedno z nich) a Karlovy Vary


První skupina měst bude navštívena v následujících termínech (zatím jen předběžně:

30. května - Plzeň

6. června - Brno

13. června - Ostrava

20. června - Pardubice

27. června - České Budějovice


Nerad, leč musím oznámit, že PokéTour se nuceně odkládá. Na vinně je hned několik neblahých okolností zároveň:

1. Nepřišel ani jeden propagační materiál. Jediný plakát, jediný internetový billboard, nic. Těžko se bez toho dělá propagace a přiznám se, že udělat něco sám jsem neměl moc času.

2. Nesešla se jediná hra. To bych sice na poslední chvíli nějak i dovymýšlel sám, ale tak, abyste věděli.

3. Přišel mi jediný kvíz a do od Blua, kterému za to tímto vřele děkuji, protože byl jediný, kdo mi k Tour něco elektronického poslal.

4. Byl nám zapůjčen všeho všudy jeden GBA kabel (tímto patří můj vřelí dík Kalalbertovi), žádná jiná z potřebných věcí a kabelů se neobjevila (abych nekecal, byli tu nabídky ještě asi na dvě věci, že mi budou zapůjčeny těsně před akcí, teď z hlavy nevím co, ale každopádně většina věcí stále chybí)

5. Nebudu mít k dispozici auto.

Snad jsem řekl minimálně většinu důvodů. V PokéTour vidím velký a hezký projekt, který nechci rozhodně ukončit. Nicméně v termínech, které jsme si dali není realizovatelný, resp. ne tak, aby to stálo za to.

Všem, kdož si na to, coby organizátoři dělali čas se hluboce omlouvám.


Jako malou náhradu jsem si pro Vás dovolil připravit akci. Vzhledem k tomu, že největší zájem o pomoc se vyskytl od Brňáků, bude akce probíhat v jejich městě a to v termínu, který byl pro jejich město stanoven (6.června, resp. víkend 5.-7.). Jedná se o starou dobrou 24 hodinovou pařbu.

ctj: Klasická akce, kdy se všichni sejdeme, přítomny jsou GameBoye, NDS, televize s Nintendo Wii a GameCubem, pochopitelně dostatek ovladačů, spousta her a nově i DDR. Účelem je zůstat 24 hodin vzhůru a po celou dobu více méně pořád něco hrát.

Vzhledem k tomu, že se jedná o akci mající za účel alespoň mírně kompenzovat zrušení zábavy a srazu plynoucí z PokéTour, bude tato akce benevolentní k lidem, kteří o takto "extrémní" zábavu nestojí. Proto se zúčastnit může kdokoli, pokud bude chtít spát, jít ven, etc., samozřejmě mu nic nebrání. 24h maraton tedy bude jen pro zájemce.

Podmínky: Vzhledem k tomu, že se akce bude konat v soukromém objektu, půjde o akci poloveřejnou. Tedy všichni, kdo by se chtěli účastnit, nechť prosím dají předem vědět. Organizátoři si vyhrazují právo rozhodnout si, zda dotyčného na akci chtějí, či nikoli



Dále Vás prosím, abyste veškeré věci související s 24h pařbou neřešili zde, nýbrž v příslušném tématu dané akce. Děkuji


Co cheme po Vás?

1.Potvrzení měst

Města, která nejsou jistá, byla zvolena z důvodu jejich umístění v republice, v oblasti, která je daleko od všech ostatních. Nicméně jsou to stále malá města a nevím, jaký tam bude zájem. Proto bych Vás rád oslovil a udělal malou anketu, abych zjistil, kdo třeba pocházíte, nebo znáte někoho z okolí těchto měst, abych si udělal nějakou představu, jak velký zájem a u kterých těch měst by byl


2. Pomoc s organizací

Určitě jste si všimli, že je vymyšlená kupa sekcí a o každou by se měl někdo starat, hlídat pravidla, vyhodnocovat soutěže, hlídat ovladače od Wiička, předvádět naše produkty atd.

Co čeká organizátory:

Část, doufám, že ta větší, se do daného města vydá už v pátek odpoledne. Ubytování seženeme buď u někoho známého nebo v nějakém ubytovacím zařízení. Další den ráno vstaneme brzy (tzn. v 7) a vydáme se na místo určení, abychom vše připravili - postavili stojany pro televizi a Wiičko, vyvěsili fotky, stojany pro ramínka s tričkama, přichystat stoly pro psaní soutěží, poličky s vystavenými figurkami, rozvěšení plakátů atd.

Druhá skupina odjede z domovů v sobotu ráno a dorazí co nejdříve bude moct do místa určení, aby nám pomohla v době největšího návalu, tj. po poledni.

Odpoledne, resp. večer bude třeba vše zase sbalit, naložit do auta a odjet.

Až 4 lidé, kteří budou jezdit z Phy a už v pátek mohou jet se mnou autem.

Všichni organizátoři si veškeré náklady spojené s jejich prací hradí sami - cestu, stravovaní, případné ubytování. Pokušíme se získat sponzorské dary. Veškeré peníze, které v souvislosti s akcí získáme, budou rozděleny organizátorům, aby byli alespoň částečně pokryty jejich náklady s tím spojené


Pokud byste měli zájem podílet se na organizaci, i kdybyste nemohli všechny termíny/místa, co nejdříve mě kontaktujte: ICQ 290046988, mobil 737 122 132, mail: Morx@pikachu.cz (preferuji rychlejší formy komunikace než mail), případně LišákaVUKa na ICQ 52-050-238 nebo mailu: vuk@pjz.cz


3. Finační a hmotná podpora

Všichni:

Na výše zmíněných stránkách naleznete sekci "Pomozte nám," kde žádáme o finanční příspěvky a je tam uveden i náš bankovní kontakt. Pokud můžete samostatně přispět, byť jen korunou, prosím neváhejte.

Dále potřebujeme zapůjčit co největší množství funkčních a ideálně originálních linkkabelů a to jak pro GBC, tak pro GBA, a dále ovladačů pro Nintendo Wii q GameCube.


Firmy:

Pokud máte nebo znáte někoho kdo má, případně zná, nějakou firmu, ať už v jednotlivých městech, nebo i s větším polem působnosti, která by nás chtěla podpořit, mít reklamu na našich stránkách, plakátech a podobně a rovněž i libovolnou reklamu přímo na akci, případně by tam chtěla prodávat své reklamní předměty, nebo je věnovat jako ceny, neváhajte a ozvěte se na jeden z výše uvedených kontaktů.


Jednotlivci:

Ocenili bychom co největší množství pokémoních plakátů, pokud máte doma nějaké přebytečné, abychom je rozvěsili po okolí pro vytvoření atmosféry.

Dále potřebujeme nějaké ty kvízy, takže vyhlašuju soutěž, ještě se objeví samostatně, o kvízy.

Můžete buď formou otázky a volného místa pro odpověď nebo s několika možnostmi na výběr (to druhé bych preferoval). Všechny kvízy vč. správných odpovědí posílejte na Morx@pikachu.cz, jako předmět uveďte "TourKvíz". Kvízy jinak a jinde nezveřejňujte, ani zde v tématu. Ty dobré budou na akci použity, případně zkobinujeme několik do sebe. Autoři kvízů budou uvedeni jednak přímo na nich a druhak na našich stránkách.

Dále pokémoní hry. Vím, že vznikaly různé předělávky klasických her na pokémoní, ať už je to Meow, Ianovy šachy atp. Pokud znáte nějakou takovou hru, tak mi její co nejpřesnější popis a pravidla pošlete na Morx@pikachu.cz, předmět "TourHry"

Dále bude vyhlášena soutěž pro kreslíře o vytvoření nejlepšího plakátu pro každé město. Pro ta, která jsou jistá, můžete začít už teď. Obsah akce máte na stránkách, místo pro datum nechte zatím volné, doděláme, až bude datum stanoveno.

Dále vyhlašuji soutěž o banner pro tuto akci jako celek (tedy pro Českorepublikové pokémoní turné). Sám taky nějaký vytvořím. Rozměry by měly být 468x60 pixelů


4. Náměty a připomínky

Cokoli máte pocit, že Vám na turné chybí a mělo by tam být, co by se nám třeba mohlo hodit a já to zde zapomněl zmínit, nápady, co dalšího tam dělat, cokoli, klidně i nedostatky, chyby či nejasnosti, které si chcete ověřit, pište, volejte, kontaktujte :)


5. Šíření informací

Zejména až budou stanovena data Vás prosíme o co největší rozšíření informace, že se ve Vašem okolí tato akce koná.

Kdo by byl ochoten i rozvěšovat ve svém okolí plakáty, nechť se ozve.


6. Ubytování

Kdo jste schopen organizátory za libovolných podmínek ubytovat v daném městě vždy z pátka na sobotu, případně ještě ze soboty na neděli, ozvěte se.



A kdo v tom zatím jede?

Morx, lišákVUK, *Tyracroc*, Thes (Ostrava+něco)

A kdoje dál ochotný: Lenny (Brno+ možná něco), Blue (Brno+možná Jihlava), Lugia010719d1 (možná Pardubice), Bery (Plzen+možná Vary), Karry (možná něco)


Potřebné/sehnané předměty

IIIx GC kabel, IIIx Wii ovladač, Ix TV, co nejvíce x GBC kabel (aktuálně máme přislíben I), co nejvíce x GBA kabel, co nejvíce x ceny pro vítěze. A teď jsem určitě něco vynechal, sím doplňte


V tématu jsou hlídaná OT a přísněji mazané příspěvky, pokuď se nechcete probírat zbytečnostmi, skryjte si OT

 

Zpráva byla změněna dne 22.05.2009 v 08:26:11




Příspěvky 97 – 116 z celkem 116. Zobrazit vše.

Blue Charizard
[104] Vložil Blue Charizard dne 05.03.2009 v 22:23:11, Odpovědět
 IP hash: b3f775b47cd8081e

6. 6. nemám problém, datum bylo rezervováno.



Morx
モルックス


[105] Vložil Morx dne 05.03.2009 v 22:37:48, Odpovědět
 IP hash: f7e1db0ad0c49692

[102] Thes: Wow, supr, díky :). Jinak, zatím bychom tě asi nejvíce potřebovali v Pardubicích, tam nejsou lidi a předtím jak chceš, Brno/Plzeň, v Plzni asi bude menší pomoc, ale záleží...



Morx
モルックス


[106] Vložil Morx dne 09.03.2009 v 09:25:16, Odpovědět
 IP hash: f7e1db0ad0c49692

Ještě jeden UP, pak potvrdím termíny za definitivní



[107] Vložil madvorak dne 11.03.2009 v 16:08:06, Odpovědět
 IP hash: 4e2d047f89f9d4d2

[105] Morx: v Pardubicích jsme já, káně a chic@go. Řek bych, že to je všechno. Na starý škole jsem měl asi 7 pokékámošů, ale ti nějak zmizeli.



[108] Vložil Laties dne 11.03.2009 v 16:16:12, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: 335294c64877af10

[107] madvorak: unesla je ruská mafie a prodala na náhradní orgány



[109] Vložil madvorak dne 11.03.2009 v 16:31:53, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: 4e2d047f89f9d4d2

[108] Laties: Víš čim se liší anglická a sicilská pojišťovna? V anglické ti na základě statitik řeknou, kolik lidí příští rok zemře. V sicilské ti řeknou i jejich jména.



[110] Vložil Laties dne 11.03.2009 v 18:15:11, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: 335294c64877af10

[109] madvorak: :D

ten byl dobrej



Morx
モルックス


[111] Vložil Morx dne 22.05.2009 v 08:16:03, Odpovědět
 IP hash: 68db56d850257dd0

UP. Vše je snad vysvětleno v úvodním příspěvku. Ještě jednou má hluboká omluva




kytii
[112] Vložila tele dne 22.05.2009 v 10:14:59, Odpovědět
 IP hash: 9afa2ad0ad42d46a

takovy reality check, zeano? :D



lisakVUK
[113] Vložil lisakVUK dne 22.05.2009 v 10:47:30, Odpovědět
 IP hash: 24ede23519b4d7a1

[111] Morx: Co se tyka her, muj GameCube stale je a byl by k dispozici. Spolu s GBA a GBA Pokehrami, kterych mam nekolik... Wii je take jen vec domluvy s tim kdo ho ma momentalne pujcene ;) Kabely (GC-GBA a GBA-GBA + wirelessy) by byly také.

Jinak bohuzel musim souhlasit, nedostatek casu, nulova aktivita ze strany BlackFire, kteri meli zajem akci podporovat + souhra dalsich neblahych okolnosti (nevyslo auto atd..) to v podstate zmenoznuje realizovat v puvodnim terminu..

 

Zpráva byla změněna dne 22.05.2009 v 10:52:45



Morx
モルックス


[114] Vložil Morx dne 22.05.2009 v 10:53:12, Odpovědět
 IP hash: 68db56d850257dd0

[113] lisakVUK: Doufám, že Wii by zapůjčil Lenny, nebo kdo ho to v Brně má. Nicméně bylo by fajn, aby se sešli ovladače ^^



lisakVUK
[115] Vložil lisakVUK dne 22.05.2009 v 11:28:48, Odpovědět
 IP hash: 24ede23519b4d7a1

[113] lisakVUK: Ta poznámka patřila k PokeTour. Na 24h pařbu nejedu, bdít celou noc a pak být dalších pár dní totálně K.O. se neshoduje s mou představou příjemného trávení volného času.

Ovladač na Wii mám 1 a pokud mi bude včas předán, mohu zapůjčit, ovšem za předpokladu, že tam budou rozumní účastníci a vrátí se mi v pořádku, neopatlaný od jídla či pití atd...




Kalalbert
[116] Vložil kalalbert dne 22.05.2009 v 12:04:27, Odpovědět
 IP hash: 5d77fb3537137840

[115] lisakVUK: Spravna otazka tedy zni: jede james (ten ma jidlo porad za jakychkoliv okolnosti, jinak nic proti)



[117] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 22.05.2009 v 12:07:05, Odpovědět
 IP hash: dda1be5718ab6dbb

důvod? zruseni akce nebo odlozeni jak tomu rikate



Morx
モルックス


[118] Vložil Morx dne 22.05.2009 v 12:07:11, Odpovědět
 IP hash: 68db56d850257dd0

[116] kalalbert: To že má jídlo ještě neznamená, že je čuně, který by jím něco umazalo. A jíst tam předpokládám za ten víkend budou všichni ^^;




Kalalbert
[119] Vložil kalalbert dne 22.05.2009 v 12:08:43, Odpovědět
 IP hash: 5d77fb3537137840

[118] Morx: takhle jsem to nemyslel, myslel jsem to tak ze bude u hrani jist. pokud pojede.



[120] Vložil ImJoker dne 22.05.2009 v 13:17:01, Odpovědět, Zobrazit
 IP hash: dda1be5718ab6dbb

upatlaný ovladače jsou to nejmenší s největší pravděbodobností výskytu kdo si myslí opak je naivní



[121] Vložil Miju Bery dne 22.05.2009 v 16:54:08, Odpovědět
 IP hash: da420c127b335db7

Paráda, hlavně, žes to dal vědět brzo. ^^; A na to, že jste nedostali věci, který jste chtěli, bych si moc nestěžoval, to téma bylo zapadlý dva měsíce a byl jsem docela nemile překvapenej, když jsem si před tejdnem skoro náhodně všimnul, že už to v Plzni má bejt teď.




[122] Vložil Martas-Aqua dne 23.05.2009 v 11:55:17, Odpovědět
 IP hash: 99b49ce7c2ce7c7d

hele a jak to vidite s tema Varama kdyby to bylo ve varech..tak prijdu protoze bydlim kousek od VARŮ



[123] Vložil Laties dne 23.05.2009 v 13:10:14, Odpovědět
 IP hash: 335294c64877af10

Moje věštecké schopnosti mě zase nezklamaly...

 

Zpráva byla změněna dne 23.05.2009 v 13:10:27



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní