Pokénovinky

Diamond a Pearl - informace o anime

Sekce: Anime

Pocket Monsters - Diamond and Pearl

Narozdíl od her Diamond a Pearl začíná příběh tohoto seriálu jinak. Předchozí seriál skončil tak, že se Ash rozloučil se svými přáteli - May, Maxem a Brockem - a sám, jen se svými Pikachu a Aipomem se vydal do světa Shi'nou za novými příhodami. Hned na začátku se setkává se začínající trenérkou Hikari, která se má vydat na svou cestu a která chce začít soutěžit v super contestech - jenže má malý problém. Z laboratoře místního profesora utekli všichni tři startovní pokémoni, ze kterých si měla vybrat... do toho všeho se ještě ztratí Pikachu. A už to zase začíná...


První tři epizody nové série se budou vysílat ve dvouhodinovém bloku ve čtvrtek 28. září 2006. Torrent na jejich stažení lze očekávat jako vždy nejdříve v pátek v podvečer na stránce pocketmonsters.net... ale teď už k názvům epizod:

  • DP001 - 旅立ち!フタバタウンからマサゴタウンへ! // Setting Off! From Futaba Town to Masago Town! // [Vydávám se na cestu]
  • DP002 - ピカチュウをさがせ!202番道路!// Find Pikachu! Route 202! // [Hledá se Pikachu]
  • DP003 - ライバルバトル!三対三!! // Rival Battle! Three vs. Three!! //  [Tři pokémoni, dva trenéři, jeden zápas]

Známe už i název další epizody, která se bude vysílat o týden později:

  • DP004 - ポッチャマ対スボミー!ヒカリ初バトル!! // Pochama vs. Subomi! Hikari's First Battle!! // [Zápas proti tučňákovi]


A pokračujeme dále. Z promo obrázku, zveřejněném v posledním čísle časopisu CoroCoro je jasné, že na cestu se vydá Ash a dva jeho noví přátelé - totiž začínající koordinátorka Hikari a zatím neznámý trenér.

Po internetu kolují dohady, že onen mladík je první leader stadionu ze Shinou - jménem Zack. Ve hrách Diamond a Pearl má dva Digletty a jednoho zatím neznámého pokémona. Je blázen do zkamenělin a pokud se na něj podíváte trochu pozorněji, uvidíte určitou podobu se sedmým frontier brainem Brendanem (který je shodou okolností také blázen do zkamenělin).

Na obrázku je také odhaleno, jaké bude rozdělení tří startovních pokémonů - je už tradicí, že se tihle tři pokémoni nějak rozdělí mezi hlavní postavy. Hikari si za svého startera vybere vodního tučňáka Pocchamu, Ash si chytí Naetoru a onen neznámý cizinec získá ohnivou opici Hikozaru.

Je také zajímavé podívat se trochu podrobněji na Ashovo oblečení - například na novou čepici. Tvůrci jakoby zapomněli, že Ashovi v brzkých epizodách tak moc záleželo na jeho staré původní čepici... I když na druhou stranu zase chválím bílé tričko s límečkem a černou vestu se žlutým půlkruhem - podle mého názoru dodává Ashovi, jak to říct, zkušenější vzhled.

A teď dalších pár věcí - tady na pikachu.cz jsem založil další sekci v menu -> Anime. Jmenuje se samozřejmě Diamond a Pearl a budu do ní přidávat nové epizody a popisky tak jak budou časem přibývat.

Druhá věc, na kterou bych upozornil, je torrent na preview nového anime s anglickými titulky. Torrent najdete tady: http://www.point-blank.cc:16384/allowed/torrent.php/[DATS]%20Pocket%20Monsters%20DP%20-%20Anime%20Preview%2001%20[XviD][CCBBEFF9].avi.torrent . Stojí za to říct, že tahle skupina se hodlá zabývat titulkováním nových epizod... mno, uvidíme jak dlouho jim to vydrží.

A to už je momentálně k novému anime úplně všechno - všechny novinky samozřejmě najdete tady... teď už nám nezbývá nic jiného, než ty dva týdny vydržet a konečně odhalit tajemství legendárních pokémonů - totiž Dialgy a Palkii...

14.09.2006, ~Mistian

Komentáře k pokénovince: Diamond a Pearl - informace o anime


hPp6293sKW
[1] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 13.01.2007 v 03:01:28, Odpovědět
 IP hash: 668401856c451eff

Hi! Very nice site! Thanks you very much! 8gHAlUyWJgY4u



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní