Pokénovinky

Další Pokémonní předfilm od letecké společnosti ANA

Sekce: Anime
  Po celý srpen letošního roku budou vybrané lety letecké společnosti ANA promítat nový předfilm Pikachuův ostrov neplechy, který se nějak bude vztahovat k ději devátého filmu. (Minulý rok ANA promítala Pokémonní festival duchů, mám pocit, že se dal stáhnout někde na pocketmonsters.net)

  Každopádně, alespoň trochu k ději tohoto předfilmu. Je léto, modrá moře všude kolem ostrova, na který si přicházejí hrát Pikachu a Meowth. Ostrov je plný prolézaček, houpaček, různých atrakcí a kdovíčeho. Hrají si zde Wynaut, Exploud a Buyosel, kterým se nelíbí, že si tu chce hrát i někdo jiný. Ovšem všechno samozřejmě dobře dopadne ;)

28.05.2006, ~Artemis

Komentáře k pokénovince: Další Pokémonní předfilm od letecké společnosti ANA


Šaty
[1] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 21.02.2007 v 17:18:14, Odpovědět
 IP hash: a8ab35c99e4fab02

Pěkná blbost protož nevim kde to má hrát.



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní