Pokénovinky

Trochu víc informací k zápletce osmého filmu

Sekce: Ostatní

Před dávnými stoletími spolu bojovali Červení a Zelení a válka nebrala konce. Dovedl ji zastavit až Hrdina, který provází vlnami (nenapadá mě jiný překlad, The Wave Guiding Hero). Jmenoval se Aaron a k zastavení války použil sílu "stromu zrození" (zase, divný na překlad). Mimochodem, ten strom můžete najít i v traileru, i na obrázcích z filmu (já osobně si myslel, že je to sopka XD). No ale zpátky k příběhu.

Ash a ostatní navštíví město Rota, kde právě začíná oslava nějakého svátku. Ash a Pikachu se zúčastní velkého zápasu o to, kdo bude Hrdina roku. Samozřejmě, že to vyhrají.

Během oslav se objeví Mew a odnese Pikachu. Kam ho Mew vzal a co s tím má co dělat Lucario? Uvidíme...

 

(díky serebii.net)

 

04.03.2005, ~Mistian

Komentáře k pokénovince: Trochu víc informací k zápletce osmého filmu


Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní