Pokénovinky

Čtyři nové přeložené názvy AG epizod...

Sekce: Ostatní

Tentokrát jenom rychle, bez obrázků:

 

- Take the Lombre Home (Epizoda, ve které Brockův Lotad spadne do studny a promění se v Lombreho, přičemž skupinka potká kmen, ustívající Lombreho a požádají Brocka, aby je zbavil otravného Solrocka, který prý přišel ze slunce...)

 

- True Blue Swablu (Tak v téhle epizodě přátelé potkají zraněného Swablu, kterého May ošetří a nakonec se dojemně vrátí ke svým kamarádům Altariím...)

 

- Exploud and Clear (Už jste někdy viděli evoluci dvou Pokémonů najednou? Jestli ne, tak se podívejte, přichází epizoda, na kterou se dlouho čekalo - evoluce Ashova Treecka...)

 

- Gulpin It Down (Tak v téhle epizodě se objeví obří hladový Gulpin, který sežere všechno kolem a Ash musí nechat zvětšit svého Treecka do stejné velikosti a svést zápas s Gulpinem...)

 

Možná se to bude zdát divné (a divné to bezpochyby je), ale Angličani prohodili dvě poslední epizody. Nikdo neví proč... Takhle bude pěkný zmatek v evoluci Treecka.

03.12.2004, ~Mistian

Komentáře k pokénovince: Čtyři nové přeložené názvy AG epizod...


Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní