Pokésrazy – Historicky první pokésraz – Textový popis

Zpět na seznam srazů

Historicky první PokéSraz

Napsal/a: Morx

Přišel jsem do podniku CI-5 na čas. Rozhlédl jsem se. Byli tam nějací páni. Usadil jsem se tedy a vyčkával. Když jsem tam seděl delśí dobu, zeptal se mě číšník, co tam dělám. Řekl jsem, že čekám na kamarády. A on, že si myslel, že jsem tam s někým z těch lidí atd. a ujišťoval se, jestli určitě tady a jak se prý ti přátelé jmenují. Tak jsem řekl, že znám jen přezdívky. A on na to, ať mu je řeknu, že je možná zná (protože tam hrajou občas kapely atd). Bylo mi jasné, že je nezná, a tak jsem jen dosti neochotně ze sebe vypravil Suicune Wolf, Glutexo, Dragonair Ian. A ten pán řekl: "To jsou snad nějací pokémoni. Za chvíli nám sem přijdou ještě teletubbies - Tinky Winky, LaaLaa, Po a jak se jmenuje ten čtvrtej." Měl jsem sto chutí sarkasticky podotknout "že je tak dobře znáte", ale odolal jsem tomuto pokušení. Číšník se očividné dostatečně pobavil, než aby mne obtěžoval dalšími otázkami. A tak jsem jen seděl a netrpělivě vyhlížel Sui, neboť byla jediná, kdo mi popsal, jak vypadá. Taky hlavním účelem srazu mělo být, abych od ni koupil úplně nový, nerozbalený GameBoy Color a hru Silver za tehdejší cenu GBC.
Asi za čtvrt hodiny vešli dovnitř Glutexo se Sui. Mladý číšník okamžitě zpozorněl a přiběhl k nim. Nejdřív se zeptal, jestli jdou za mnou a pak, jestli si Sui potom nechce zajít s ním pokecat. Sui mu to odkývala a, nebudu vás napínat, vykašlala se na to a když jsme skončili, odešla :). Takže jsem Sui předal peníze (3000 Kč) a ona mi dala originálně zabaleného Game Boye a Silver verzi. Měli jsme čekat ještě na Iana, který jel na kole a byl tou dobou kdo ví kde.
Tak jsme půl hodinky seděli a improvizovaně se pokoušeli o komunikaci. Já byl tenkrát ještě malý, nebyl jsem zvyklý komunikovat s lidmi, které neznám (měl jsem potíže i s komunikací s lidmi, které jsem znal XD) a tak jsem byl trochu nervózní, moc jsem nemluvil, co chvíli jsem se koukal na mobil na čas, z čehož si Glutexo nemohl neudělat legraci. Po půl hodině dorazil Ian, ale nebylo to o moc lepší. Po nějakém čase jsme se rozešli a já pádil domů vyzkoušet si svou novou hračku. Poté pokud vím ještě docela dlouho žádný pokésraz nebyl. A pak už se rozjely opravdu ve velkém :)
 
Morx
  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní