Hry

Seznam platforem >> Nintendo DS >> Pokémon Ranger

Nová země - Fiore

Ring Town

Po svém příjezdu do Fiore je Ring Town jedno z prvních měst, které navštívíte. Žije zde skupinka Rangerů, kteří si do svého čela zvolili Hayateho. Ten vás zasvětí do toho, co znamená být Rangerem. Ring Town leží poblíž Raira Forest, kde se bude odehrávat vaše první mise. Město má ve znaku žluté písmeno R.

  

Raira Forest

Jak už jsem řekl, zde se bude odehrávat váš první úkol. Dokážete najít ztraceného Pokémona a vrátit ho jeho trenérovi? Ještě před první misí vás tu ale čeká výcvik, naučíte se chytat Pokémony (hned na začátku je roztomilá Chikorita) a například používat Mudkipa při hašení hořícího stromu.

  

Fall City

Fall City je na východním pobřeží Fiore a leží zde hlavní přístav celé země (sem taky přijede lodí na úplném začátku hry a bude hned v přístavu muset prokázat, jak že to dokážete ubránit Minuna před zlým Houndoomem). Leadeři Rangerů se tu jmenují Joe a Aria a město má ve znaku zelené písmeno F.

  

Summer Town

Summer Town je velmi záhadné místo; možná proto tolik přitahuje různé turisty. Leží poblíž rozlehlé džungle, ve které žijí mnohé druhy vzácných Pokémonů. Poblíž taky leží mnoho starověkých ruin, o těch ale později. V tomhle městě se také setkáte s Rangery (ti tentokrát mají jako znak červené S), kteří mají za vedoucího chlapíka jménem Kamuri.

  

Summer Land Ruins

Zde je perfektní místo, kde můžete lapat divoké Pokémony a zlepšovat si své rangerské dovednosti. Avšak i tyhle ruiny skrývají jakési tajemství, možná nějakého Pokémona, kterého lidské oko dosud nespatřilo?

  

Shikura Mountains

Shikurské hory leží na severu Fiore. Na jednom z jejich četných výběžků leží starobylá vyhořelá svatyně, která se nikdy neotevírá. Podle legendy ji dokáže otevřít jen síla čistého pokémonního srdce... V těchto horách žije mnoho divokých silných Pokémonů, se kterými se o to můžete pokusit.

  

Win Town

Na úpatí Shikurských hor leží malé městečko, které se jmenuje Win Town. I zde mají Rangery, tentokrát pod vedením člověka se jménem Erida. Město má ve znaku modré písmeno W, jak jste si již určitě všimli.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní