Hry

Seznam platforem >> Nintendo DS >> Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team

Centrální město

I přesto, že ve hře existují samé měnící se dungeony, jedna věc zůstává pořád stejná a na svém místě - Centrální město. Zde jsou domečky Pokémonů, pošta, nástěnky se vzkazy, obchody, lékárny... prostě všechno, co potřebujete k životu. Teď si popíšeme několik z hlavních budov městečka.


Základna vaší Záchranné čety

Tohle je základna vaší záchranné čety. Zde si plánujete další úkoly a výpravy, zde dostáváte poštu, zde se setkáváte s ostatními Pokémony, kteří se chtějí přidat do vašeho týmu.


Základna vypadá podle toho, v jakého Pokémona jste se na začátku proměnili (na obrázku je to Charmander).

  

Kecleoní obchod

Tento obchod provozují Kecleoni. Jeden z nich vám prodá předměty, které budete na vaší cestě rozhodně potřebovat a ten druhý buď prodává, nebo rovnou učí vaše Pokémony nové útoky pomocí TM (a TMka jsou o dost jinačí, než v původních hrách - tady existují TM Leer, Scratch, dokonce i Splash, který podle zvěstí v této hře má útočit!)

  

Banka U Persiana

No řekněte sami, napdá vás nějaký jiný Pokémon, který by mohl vést banku? Ale k tomu, k čemu vám banka bude... no, hádejte.

Ano, správně. Na ukládání a vybírání peněz, které dostanete jako odměnu za splněnou misi / získáte je pomocí útoku Pay Day / získáte je poražením zlých Pokémonů / najdete je na svých cestách.

  

Klub přátel dobré pohody

Předsedou Klubu přátel je Wigglytuff a ten vám bude podávat informace jak o nových Pokémonech ve městečku, tak o divokých Pokémonech v okolí. Dokonce vám prozradí lokaci, kde se vyskytují, abyste je mohli jít najít a přemluvit k připojení se k vaší Záchranné četě.

  

Pellipošta

Pošta je na severu městečka a šéfmistrem je tu Pelliper. Odsud může posílat své dotazy, žádosti a prosby ostatním záchranným četám. A taky vám sem přicházejí odpovědi, i když to tak nemusí být pokaždé - častokrát si vás Pelliper najde i v dungeonu na misi...

  

Kangaskhanovo skladiště

Když nesplníte misi, ztratíte všechny předměty, které vaši Pokémoni nesou. Proto je tu Kangaskhanovo skladiště - zde si u klokaního Pokémona můžete schovávat věci, o které nechcete přijít a které se vám určitě budou hodit na další, těžší misi.

  

Křižitel útoků

Další zajímavá budova v hlavním městečku. Zde bydlí Gulpin, který vám za jistý obnost peněz pomůže "zkřížit", smíchat (jak chcete) vaše útoky pro lepší efekt v boji. Sice si vůbec nedovedup ředstavit, jak by to mělo fungovat, ale proti gustu žádný dišputát. Gulpin vám samozřejmě může vrátit vaše staré útoky.

  

Makuhitova posilovna

Ano, přesně tak. Posilovna. Zde může vaše záchranná četa trénovat a zvyšovat svojí úroveň do aleluja... a ještě si přivyděláte nějaké penízky :)


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní