Pikachu.cz
Ubytování chalupy,
chaty Jižní Čechy
Jméno: Heslo:

Fórum

Pkmn Diamond/Pearl

Jsem jen bezvýznamný stín bloudící temnotou...
[1] ,      

Zdravim vsechny pkmn parany a mel bych dotaz ohledne krizeni, nevim k cemu presne slouzi CHARAKTER pokemona...Vim ze povaha zvysuje 10% statu a snizuje 10% statu, ale netusim k cemu slouzi charakter... :( Predem dekuji za odpoved!

S pozdravem Bleptys

Eleken
[2] ,       ipa--.nwt.cz

Ta věta má označovat nejvyšší IV a k jakému statu se vztahuje. Různé věty označují různá koncové čísla (jedna věta může sloužit více číslům). Např při Often dozes off máš IV pokémona v HP bud 1,6,11,16,,, až 31 což je to co chceme:). Další jedničkové věty jsou např. Likes to trash about pro attack, Capable of taking hits pro def, Alert to sounds pro speed, Mischevious pro sp. attack a konečně Somewhat vain pro sp. def.

Jirachi and Deoxys.
[3] ,       ip--89--102--.net.upc.cz

Jestli trochu zvládáš aj doporučuju http://www.serebii.net/games/ivs.shtml

Jinak ve zkratce IV je gen který označuje jaký bude mít poké danou statisku čim větší IV tim lepší(v99% kromě Bronzonga a Gyroballu) rozmezíIV 0-31.iV se dají spočítat pokud znáš všechna EV a na to pozor s exp sharem získavají EVčka oba stejná.JInak calculátorhttp://www.serebii.net/games/ivs.shtml

[4] ,       --.broadband2.iol.cz

ahoj mám otázku, mám NDS s diamond hrou, zajímalo by mně jak získat eventní věci ( třeba flounu na arceause a tak), brzo budu mít i flash kartu tak jeslti byto třeba nešlo s ní

popisek
[5] ,       86.63.208.--

[4] ozili2: Hmm. Stáhnout si je přes wifi, když ta akce ještě probíhala?

rotom
[6] ,       --.broadband4.iol.cz

najít někoho, kdo si to přes WIFI stáhl..

[7] ,       --.broadband2.iol.cz

jaká akce??

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Manga
  • Download
  • Ostatní