Pikachu.cz
Ubytování chalupy,
chaty Jižní Čechy
Jméno: Heslo:

Fórum

Nejlepší online pokémon hra co znám

Jindra
[1] ,       --.broadband4.iol.cz

Nejlepší hra na téma Pokémoni co znám... co dodat, jediné co se mi na ni nelíbí je že ve večerních hodinách tam jsou velké fronty...

http://www.pokemononline.com.br/

Krátký návod:

1) Po registraci si skopírujte text který vám to pod ní napsalo protože je velice důležitý, přes číslo uživatele se budete přihlašovat

2) Jděte nejrači na poslední server (Crystal) tam jsem i já

3) Když chcete vyléčit pokémony jděte do pokémonského střediska a napište:

hi nebo hello (u sestry Joy)

4) Pro poslání pokémona z pokébalu otevřete batoh (pravým klik a use) a pokébal s pokémonem přetáhněte do prázdného okénka vedle batohu (bude tam něco jako krajina nebo co) Objeví se tam obrázek pokémona a pod ním pokébal, na pokébal kliněte pravým a dejte use, pokud ho chcete vrátit zpátky tak zase use.

5) Pokud chete aby váš pokémon zautočil klikněte na jiného pokémona pravým a dejte Attack nebo tak něco (nevím přesně jak to tam je)

6) Během zápasu pište do chatu: m1,m2,m3 ...... (atd) Zezačátku sice budou pokémoni umět jenom m1 až m3 ale později jich budou umět víc.

7) m1 atd jsou zkratky pro útoky, každý pokémon to má jiné ale jako příklad uvedu toto: u ratatay je m1 nárazový útok (to jsem si teď vymyslel nevím to přesně

8) Obchodování v obchodech se provádí tak že příjdete do obchodu, a u prodavače dáte: hi , poté můžete napsat offer (nebo tak nějak nevím teď jistě) a vypíše vám to nabídku toho co prodává. Poté napište třeba poke ball a on se vás zeptá na množství, dáte třeba 2 a dostanete do batohu dva pokébaly a odeberou se vám peníze. Pokud chete prodávat dejte na věc v batohu look (pravým na věc a look) a napíše vám to jméno, poté předtím prostě jméno zopakujte a on se vás zeptá kolik toho chcete prodat, množství zístíte po pohledu do batohu...

PS: nejdou prodávat věci které prodává i prodavač....

Případné dotazy pište sem :D (nevšímejte si gramatićkých chyb)

Video: http://www.youtube.com/watch?v=LkDhClTwmdg&feature=player_embedded

Zpráva byla změněna dne 28.05.2010 v 09:07:39

Příspěvky 332 – 351 z celkem 351. Zobrazit vše.

VMOO
[333] ,       ip--94--113--.net.upcbroadband.cz

[331] bubliik: a taky použivej hodně utoky m1 m2 a m3

co nejvic za sebou.Zkus to.

www.poke-poke-mon.blog.cz
[334] ,       88.103.169.--

[333] VMOO: no já se snažím ale mě pokaždé zaijou

VMOO
[335] ,       ip--94--113--.net.upcbroadband.cz

A v jakym si městě?

fialka
[336] ,       --.broadband11.iol.cz

jak se tam maám zaregistrovat?

deidara04
[337] , , Zobrazit       --.freepoint.cz

jak se tam man zaregistrovat? pls poradte

deidara04
[338] ,       --.freepoint.cz

kdyz si chci stahnout client tak mi to na pc pise ze soubor nejde otevrit (v adobe reader 9) a tak ani nemuzu hrat pls poradte nevim co dal

Zvatka
[339] ,       ip4--83--240--.cust.nbox.cz

nevím jek se připojit jsem reglej ale nevím jak se připoji pls pomozte

jjjžýjžý
[340] ,       --.vslesy.cz

Prosim vas, jsem reglej, stahnu slient , zadam prihlasovaci udaje a nejde to.. nevite co stim?

jjjžýjžý
[341] ,       --.vslesy.cz

Tak už jsem se řpihlasál a hraju, ale vůbec nevim co mam delat , nejde mi otevrit pokeball abych vytahl pomkemona nic :( neporadite?

klent
[342] ,       --.sanet.cz

prosím,nevím,jak si mám vydělat peníze.prosím,poradte mi

zvatka
[343] ,       ip4--83--240--.cust.nbox.cz

dej tam to čislo po regnutí

zvatka
[344] ,       ip4--83--240--.cust.nbox.cz

jak se prodává pls pomozte nevím jak se zistí kolik mám penez

torin
[345] ,       ip--.anetliberec.cz

Stačilo by si přečíst celé téma.

Lonafe
[346] ,       bband--dyn--.178--40--.t--com.sk

ahoj takze hraju tuhle hru 2 dny vse uz vim jenom potrebuju na puceni nakeho pokemony abich si udelal levele.hraju na crystal serveri

Kristinka:-*
[347] ,       --.vslesy.cz

Ahoj lidičky mám prosbu, přečetla jsem všechny příspěvky ale nák jsem to nepobrala, hraju tu hru odedneška a nevím už jen jediný 2 problémy. Nevím kde mám získat nějaké peníze, nemám totiž nic co bych prodala a nevím kde ty peníze získat. A druhý , až budu mít peníze tak si koupím ty kameny na vylepšení pokémonků , ale kde? a jak budu vědět na jakého pokemona je potřeba jaký kámen? prosím odpovíte někdo? :(

[348] ,       --.vslesy.cz

Ahoj lidičky.. prosíím poradte.. jak získam nějaké peníze? :( když nemám co bych ani prodala :( a prodavat pokemoni asi tak nejdou, uz si nevim rady :(

[349] ,       --.vslesy.cz

A když chytám pokemonka tak ho zabiju sice na víckrát ale dám ho, pak hodím opoke ball.. kliknu dám use, a pokeball z červená a nedostanu ho :( ach joo :(

Cyber
[350] ,       ip--89--102--.net.upcbroadband.cz

[41] DeTailes: ahoj jeste stale hrajes ?

hees
[351] ,       92--245--.nr.satronet.sk

Ja hram tiez na tom poslednom servery.

Mam Caterpie,Weedle,Weedle,Pidgey a Shiny Magikarp ...

Na Magikarpoch sa da celkom dobre zarobit predavanim a casto z nich padaju veci.Ak by chcel niekto weedla jedneho tak sa mozme dohodnut.

hees
[352] ,       92--245--.nr.satronet.sk

Inak je tato hra na ***** za cakajucu dobu.Dnes bolo napisane ze 4ria su predomnou a cakal som asi hodinu a pol a nic.Nemam dovod hrat hru pri ktorej cakam cely den na to aby som sa pripojil.Takze toto je nie najlepsia pokemonova online hra ale onicom.

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Manga
  • Download
  • Ostatní