Pikachu.cz
Ubytování chalupy,
chaty Jižní Čechy
Jméno: Heslo:

Fórum

Pokemon Heart Gold & Soul Silver

Aura is...

...with me
[1] ,       cl--.net--.tcservis.cz

Jak již jistě všichni víte eng verze HG/SS jsou už nějakou tu dobu venku, ale jelikož se občas objeví někdo, kdo neví, že existuje google na hledání, tak tady jsou ke stažení.

[mrtvo]

[mrtvo]

Kvůli četným stížnostem je potřeba tohle doplnit: Pokud vám to nepojede s tímto emulátorem, tak stáhněte program zvaný No$Zoomer a otevřete v tom ten emulátor, který je v raru co stáhnete. Potom otevřete ROMku a hrajte.

Pokud chcete něco vědět jenom se zeptejte.

A je to tady =) Návod Heart Gold & Soul Silver

Moderátor upravil zprávu dne 02.06.2010 v 22:49:34

Příspěvky 1007 – 1026 z celkem 1026. Zobrazit vše.

raceface
[1042] ,       onet--sk.217.119.--.energotel.sk

Chcel by som sa opytat, skusil som to cez oba EMU co su tu na download, ale v oboch mi HEART GOLD seka... a neviem co s tym aby to slo plynulo

Aura is...

...with me
[1043] ,       cl--.net--.tcservis.cz

[1042] raceface: Sekat se to bude, buď rád, že můžeš hrát =D

abc
[1044] ,       adsl--dyn--.78--98--.t--com.sk

ja som stiahol obe ale obidve sekli hned jak som dokoncil vytvorenie postavi :P mozem to nejak opravit ?

Aura is...

...with me
[1045] ,       cl--.net--.tcservis.cz

[1044] : Špatný emulátor... tohle je obvyklý problém.

abc
[1046] ,       adsl--dyn--.78--98--.t--com.sk

tak mam No$gba a stiahol som aj No$Zoomer tak na jakom to mam pustit :)

Aura is...

...with me
[1047] ,       cl--.net--.tcservis.cz

[1046] : Zkus 2.6 verzi

Chucky
[1048] ,       ip--.backer.cz

Huh, Takový blbý dotaz mám. Zajímalo by mě, jestli je Silver synem Ariany/Atheny. Ty vlasy...

Aura is...

...with me
[1049] ,       cl--.net--.tcservis.cz

[1048] : Myslím si, že tak nízko Giovanni nezašel xD

Chucky
[1050] ,       ip--.backer.cz

[1049] Ash493: Já myslela, že Athena je vysoko postavená, ač slabá :D

Bééh... Soul Silver se mi nějak s**e. Nejdřív ztratím uloženou pozici a teď mi emu hlásí jen 40% při ukládání, což znamená, že se to neuloží -.-

abc
[1051] ,       adsl--dyn--.78--98--.t--com.sk

stiahol som uz aj No$gba 2.6 a stale to nejde jak vytvorim postavu tak je to cierne ale ostatne hry idu :(

miken
[1052] , , Zobrazit       gw--maxnet.inext.cz

nechce se mi zakládát nové téma, takže se zeptám tady: hraju Platinum a jsem v Distortion World a jsem v části, kde by se měl objevit Mesprit, jenže on se neobjeví, nemám tam ani ten kámen, který bych měl hodit do té díry a nemůžu se vrátit protože tam jsou ty "obrubníky" navíc jsem si to právě u toho Mesprita uložil, takže se nemůžu vrátit na začátek DW, nevíte někdo, co s tím?

drahos
[1053] , , Zobrazit       ip--62--245--.net.upcbroadband.cz

Lidi prosim . psolete odkaz na emulator

Aura is...

...with me
[1054] ,       cl--.net--.tcservis.cz

[1052] : Cože to? O_o To je blbost... v DW se nejde zaseknout tak, že by se nedalo jít pryč. Musí někde být cesta.

[1051] : A No$Zoomer?

Chucky
[1055] ,       ip--.backer.cz

[1054] Ash493: Přes ten mi to taky nešlo... zase až po kódech.

My best pokemon !!!
[1056] ,       80.188.34.--

Dá se někde koupit rade Candy ?

Kimi to nana iro no niji koete
[1057] ,       --.broadband12.iol.cz

[1056] danik5: dá, v pokéathlon domu, ale za body

Chucky
[1058] ,       ip--.backer.cz

Argh... Co s tím, když se to při tom ukládání sekne? Naposled, když jsem to hrála, tak to bylo v cajku -.-"

Soulsilw
[1059] ,       --.edu--praha13.cz

čau. dá se někde v Soul Silver chytit bagon a bedlum? a kdyžtak kde?

Kimi to nana iro no niji koete
[1060] ,       --.broadband12.iol.cz

bagon je v safari zone a beldum taktéž

anonym
[1061] ,       adsl--dyn--.78--99--.t--com.sk

hg misekne ked mi ide ukazovat chytanie pokemonuv, co s tym?

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Manga
  • Download
  • Ostatní