>> Stratovarius - Paradise >>
Zpráva byla změněna dne 13.01.2010 v 11:29:50
|
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
>> Stratovarius - Paradise >>
Zpráva byla změněna dne 13.01.2010 v 11:29:50
[Přezdívka zrušena, registrace zablokována.] |
The Offspring - Hit That
[2] wreptile: Hm...
Zpráva byla změněna dne 06.09.2008 v 13:37:26
[Přezdívka zrušena, registrace zablokována.] |
Vsadím se, že tohle téma nezapadne, protože tu budu kurucezetka pořád vytahovat.
Today is the first day of the rest of our lives. |
np: Nightwish [End of an Era (disc 2)] - Ghost Love Score {10:30} "259 kbps || mp3"
From cradle to grave love leads our way, we live forever that one day, from days of famine, to the days of feast... the tale of the Beauty and the Beast!
Now Playing: Nightwish [From Wishes To Eternity - Live] - Beauty And The Beast {06:40 || 192 kbps}
Death - 1000 Eyes
poté
Vesania - Of Bitterness And Clarity
Zpráva byla změněna dne 07.02.2008 v 16:06:29
[8] Laties: Nemůžu?
[7] Kurucezetka...: Nice song.
K tématu: Helloween - I Want Out
Sonata Arctica - Kingdom For A Heart
následuje
Children Of Bodom - Everytime I Die
>> The Gathering - Frail (Live) [Liberty Bell] (02:38/03:57) (128 kbps CBR | 44 KHz | mp3 ) >>
[29] wreptile:To víš pustil jsem si to na rozveselení.....
Mám rád pokémony |
[31] Kurucezetka...: Tohle by mě spiž pomohlo k depresim. Zahul si budeš veselej hned.
[33] Sailer: Tak to se pěkně mýlíš, protože když má někdo blbou náladu a dá si trávu, tak mu jí tu náladu ještě zhorší..
Zpráva byla změněna dne 06.09.2008 v 13:39:21
>> AC/DC - Satellite Blues [Stiff Upper Lip] (00:04/03:45) (256 kbps CBR | 44 KHz | mp3 ) >>
Zpráva byla změněna dne 08.02.2008 v 09:14:31
>> Nightwish - Dead Boy's Poem [Wishmaster] (00:01/06:47) (192 kbps CBR | 44 KHz | mp3 ) >>
![]() |
Juchů!
Jaksi Taski - Špatný Dny (DEcensored)
Tu verzi sem vždycky chtěl. ^_^
Následuje:
Jaski Taksi - L'Intro
Jaksi Taksi - Systém
Jaksi Taksi - Jdeme dál
Edit: Napsal sem jenom "Jaksi" místo "Jaksi Taksi". :/
Zpráva byla změněna dne 08.02.2008 v 15:34:07
>> LOREN & MASH - Thanatos - If It Can't Be Yours [Neon Genesis Evangelion: Decade] (03:21/04:50) (1020 kbps CBR | 44 KHz | flac ) >>
the Nearly Ultimate One |
Within Temptation - What Have You Done (Feat. Keith Caputo) (5:13)
Každý může vidět mé Last.fm
Edit: Mám rád tyto songy:
[3] ruXor, [11] paulie., [19] JKlena, [21] Aston Lexo, [41] Kurucezetka...
S tím že Machinae Supremacy je skupina a od nich mám nejradši Player One.
Zpráva byla změněna dne 08.02.2008 v 13:52:48
Now Playing: Avantasia [The Scarecrow] - Lost In Space {03:52 || 128 kbps}
Zrovna poslouchám Ayreon a je to poprvé, takže o nich nemůžu moc říct. Album 01011001, který vyjde až tčináctýho února (stejně jako N od Norther, který už ale mám od začátku ledna).
Dobrá: [54] wreptile
Edit: Kde jste splašili ten skript co vám vyexportuje, co je zrovna ve WinAmpu? Já mám jen do IRC... mám to tam napsat a zkopírovat text? ^^
Zpráva byla změněna dne 08.02.2008 v 18:10:43
[39] wreptile: jedna z mála co se mi třeba líbí, z hiphopu, abych se přiznal.
Carpathian Forest - The Frostbitten Woodlands of Norway
Alghazanth - Soulquake
Zpráva byla změněna dne 08.02.2008 v 19:21:26
[67] s.h.ar.k.: Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - Sahara {05:47 || 1027 kbps}
go figure.
![]() |
np: Aphex Twin (aka AFX) - Lisbon Acid // Analord EP07 [08:31] mp3_[256kbps/44kHz]
acid IDM ftw
Now Playing: Nightwish [Once] - Ghost Love Score {10:02 || 992 kbps}
vyhrává cenu za nejlepší sbor tohoto desetiletí.
[72] Laprásek: lol epic maneuver
a imho něco od Therionu přepere sbor co tam má Nightwish ;) Ale GLS je pěkný nom.
Barathrum - Revenge By Magick
skiller |
Linkin Park - By Myself a mohol by mi niekto poradit este ine good skladby od LP ??
![]() |
Epica - Solitary Ground
[75] : Stáhni si celý album, ale ne to nový.
Zpráva byla změněna dne 09.02.2008 v 19:58:32
np: Nine Inch Nails [The Fragile (Left)] - Just Like You Imagined {03:49} "911 kbps || FLAC"
[a před pár minutama to bylo na ČT1 v nějakým traileru]
![]() |
np: Sleepy Town Manufacture - Nostalgin (SECRET-SOUND-SERVICE // MUSIC FOR AUDIONAUTS [S-S-S.CH]) [00:00] net:6600_[128kbps/44kHz]
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - Cadence Of Her Last Breath {04:14 || 1015 kbps}
Now Playing: System of a Down [Toxicity] - Toxicity {03:41 || 192 kbps}
yo gangsta.
![]() |
np: Dixxx - Svet je nadherny // Extended Edition [03:00] mp3_[192kbps/44kHz]
mít rád svůj kamarád
DaveFriend code : 2449 3285 9574 |
Now playing : Coolio: Gangstas Paradise
Now Playing: Alan Menken [The Beauty and the Beast] - Belle {05:09 || 192 kbps}
hi hi hi :]
np: Nine Inch Nails [Year Zero] - Meet Your Master {04:08} "960 kbps || flac"
god damn, julian - gonna make me cum faster!
All hope abandon, ye who enter here! |
XIII. Století: Upír s houslemi (NE-nejsem úchyl), potom se jde Nightwish: She is my sin, Wishmaster...
>> Led Zeppelin - Whole Lotta Love (edit) [Whole Lotta Love] (00:19/04:51) (256 kbps CBR | 44 KHz | mp3) >>
Now Playing: Nightwish [Century Child] - Ever Dream {04:43 || 1030 kbps}
[ani slovo.]
Mimochodem, že sem tak smělej, nemohl by mi někdo hodit přímej link na něco, odkud se dá stáhnout celá diskografie Nightwish a co není torrent?
[104] Fallen: Druhou podmínku ti nesplním, všechnu hudbu tahám přes torrenty.
Assacra. A hádám správně, že tak hodnej, že bys to sosnul, povypaloval a poposílal nejseš? Ani kdybych k zaplacení CD přihodil něco za čas?
[106] Fallen: No stáhnuté to snad všechno mám. Ale že by se mi chtělo na poštu... Z kama jsi?
Bohumín. To jest kousek od ostravy. Kdyby to bylo všechno v MP3 tak to jsou dohromady tak 2CD ne?
[108] Fallen: No, Dark Passion Play v MP3 nemám, mám jen ve FLAC, takže to samo je skoro jedno CD, takhle by to bylo asi 1,7GB...
Bez Dark passion play bych se celkem dobře obešel, takže by se to do těch 2CD mohlo vlézt ne? Byl bys ochotný? Stačilo by ti za to 50?
sice mi zrovna nehraje nic ale...
Freedom Call- Ages of Power
ale brzy bude ;-)
[110] Fallen: Jsem fakt línej se táhnout na poštu... Kdyby jsi se však ukázal v Práglu, když tam budu... XD
![]() |
jakej sakra krigl, uprostred tydne to mel byt nealkoholickej vecirek...;]
Blind Guardian - Welcome To Dying
[115] s.h.ar.k.: kofola krýgl třeba. nebo flaška od džusu. cokoliv, u mě je vraždená zbraň všecko :]
[114] Goku: a byl bys schopnej to doručit ke kolejím VŠE? :-D (jsou někde u jižního města, jestli chceš přesné umístění můžu sehnat)
>> Yoko Takahashi - Zankoku na Tenshi no Teeze (10th Anniversary Version) [Neon Genesis Evangelion: Decade] (00:18/04:52) (1069 kbps CBR | 44 KHz | flac) >>
![]() Proud Slytherin student ![]() |
Vlastní kompilaci herního soundtracku z HPI HPII & HPIII od Jeremyho Soulea
![]() |
[116] Laprásek: "V průměrném pokoji je asi 1241 věcí pomocí nichž by vás Chuck Norris dokázal zabít včetně samotného pokoje." A čím umíš zabíjet ty? ^^;
[127] Grovajl: zažeň mě dostatečně do úzkých a já už si něco vyberu ^^;
![]() |
[127] Grovajl: (poucena rada: na tvym miste bych to nezkousel.)
edit: Sonata Arctica - The Power Of One
Zpráva byla změněna dne 12.02.2008 v 17:14:51
[132] Laprásek: Náhodou, nightwish mě přivedli na metal ^_^ spolu s freedom call moje nejoblíbenější skupiny. ale spíše ti NW než freedom call mno.
teď mám poslouchací pauzu ve které se snažím stáhnout Dark Passion Play...
je to lepší než by se čekalo nebo je to-očekávajícně-ztráta času?
[133] Fallen: tak ode mě se nic jinýho než chválu nedozvíš... dalo jim to novej život, kterej jim s tarjou chyběl. doporučuju.
[137] s.h.ar.k.: ale houbeles. však se zas někam posunuli, ono taky jde o to, že tuomas tohle album psal ještě když o ní vůbec nevěděli.
![]() |
jo, posunuli, primo dolu. a jestli bude psat pristi album pro jeji hlas, tak z toho budou muset udelat zatracenej pop.
souhlasím. neříkám, že anette je špatná ale je to úplně o ničem jiném. pravda, ta hudba co jsem od ní zatím slyšel má energii, ale metal už to není zdaleka..
posloucháte to kvůli tomu že je to metal nebo kvůli tomu že to jsou nightwish? ^^;
viz. s.h.ar.k.
jinak já z obojích důvodů páč to byla první metal skupina, kterou sem pořádně slyšel ^_^,takže mě sere že už moc metal nejsou. a nightwish? to už taky ne. spíše nějaká nová popová formace.. ale.. pořádně uvidíme za 8%downloadu a 1 extract.
ježišimarja ... nightwish jsou hlavně ty jejich texty, ty popová formace...
[145] Laprásek: Pravda. Ale taky mám raději Tarju. Představit si, jak by Anette zpívala Sleeping sun / The Kinslayer mi nepřijde dvakrát pohodlná. Teď jsou NW spíš v řadě jako [jánevim] Within Temptation.
[145] Laprásek: IMHO Spíše mezi gothic-pop-heavy metal textama.. hodně jak která jejich písnička
[146] Mitarai: over the hills nebo she is my sin si od ní představit ani kdyby do mě mlátili klackem
Na druhous stranu po poslechnutí Poem and the Pendulum a Bye-bye beautiful musím uznat, že to má něco do sebe. IMHO tam ale více zpívá Tuomas a je to více gothic než předtím.
![]() |
zaprvy, tuomas zpival pokud vim naposledy na angels fall first, nacez toho moudre nechal.
za druhy, sleeping sun anette nazpivala a je to priserny.
za treti, i moje urazlive vyroky na tema novy NW je treba brat s rezervou, rozhodne vzhledem k tomu jak se tesim na ten koncert.
za ctvrty, np: Demons & Wizards - Terror Train
[149] s.h.ar.k.: pokud se nepletu já, tak se ty pleteš a zpíval naposledy na Once planet hell. ale možná se pletu :-)
já na ten koncert bohužel nemůžu, páč sme v alpách.. ale v dubnu půjdu na ten nějakej onakej folk metalovej fest (*in love*Korpiklaani *in love*, ensiferum, moonsorrow, elvetia) tak si to aspoň vynahradím
jinak
Nightwish: Dark Passion Play: Cadence Of Her Last Breath
[150] Fallen: heh, jedeš do Zlína na Paganfest? Cool ;)
za chvíli pustím
Immortal - Beyond The North Waves A Behemoth - Zos Kia Cultus
[154] Enker: yeah, that´s it. ale mám co dohánět. poslední album korpíků jsem ještě neslyšel, od ensiferum jsem slyšel pár, od elvetia jen ukázky, moonsorrow is greek village for me.
[156] Fallen: důležitý jestli myslíš posledním albem korpíků Tervaskanto nebo budoucí (ale prej už hotové) Korven Kuningas (snad to mám už dobře)
Zpráva byla změněna dne 12.02.2008 v 21:30:44
Tervaskanto. Oni už mají hotové další album? OMAJGOD! (podívá se na svůj výběr zahrnující: wooden pints, hunting song, with trees, journey man, pixie dance, native land, beer beer, cottages and saunas a tak dále ^_^ )
přes všechno to flákání mi nějak nevychází na nic čas :-)
momentálně:
Nightwish: Romanticide
[150] Fallen: tam zpívá marco, proboha... basák...
[149] s.h.ar.k.: uznej, že v once upon a troubadour mu to vzloženě sedne :]
Now Playing: After Forever [Invisible Circles] - Digital Deceit {05:38 || 320 kbps}
Zpráva byla změněna dne 12.02.2008 v 22:19:21
[160] s.h.ar.k.: a proto ho cituješ? :]
Now Playing: Alestorm [Captain Morgan's Revenge] - Over The Seas {03:56 || 256 kbps}
[162] s.h.ar.k.: jaký mindgames zase. a ty taky chytáš tu správnou hudbu :]
Now Playing: Alestorm [Captain Morgan's Revenge] - Captain Morgan's Revenge {06:43 || 320 kbps}
![]() |
proste mindgames. i might just reward myself...pfft. valela ses tam z toho po stole.
Avantasia - Lost in Space
![]() |
np: Nine Inch Nails - At The Heart of It All [Created By Aphex Twin] // 26 Mixes for Cash CD2 [Mixed by Aphex Twin] [03:48] mp3_[128kbps/44kHz]
[164] s.h.ar.k.: bodejť taky. už ani nevím koik jsem toho v sobě měla.
Now Playing: Nightwish [Erämaan Viimeinen (CDS)] - Erämaan Viimeinen {05:10 || 226 kbps}
Now Playing: Nine Inch Nails [The Fragile (Left)] - La Mer {04:37 || 786 kbps}
![]() |
>> Iron Maiden - Fear of the Dark Live >>
Nevíte, kde bych mohl stáhnout starší písničky Nightwish, které zpívá Anette?
[169] may: jako něco co zpívaj naživo? pár jich mám, ale kvalita nic moc...
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - Amaranth {03:51 || 1016 kbps}
[174] s.h.ar.k.: ... to jsi neměl říct nahlas.
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - The Poet And The Pendulum {13:54 || 936 kbps}
Nightwish: Planet Hell.
za toho tuomase sorry. splet sem se.
následuje:
Korpiklaani: Beer Beer
you can live a whole lifetime without ever being awake. |
Weird al Yankovic - your horoscope for today
![]() |
Něco na valentýna =)
Listen to your heart
http://www.youtube.com/watch?v=dJtBWECc7K8
Love message
http://www.youtube.com/watch?v=o6_oPe648DA
[193] s.h.ar.k.: [tahle byla hodně řečnická, žejo?]
Now Playing: Helena Bonham Carter & Johnny Depp [Sweeney Todd] - A Little Priest {05:18 || 192 kbps}
super;] (skrytý podtext: běžte šukat na IM)
ten weird mi dělá chutě ;-) jdu na The saga begins.
pak After Forever: energize me
[197] Fallen: chválím AF
Now Playing: Avantasia [Lost In Space EP (Chapter 1)] - The Story Ain't Over {04:59 || 224 kbps}
[199] Laprásek: mám pomalej návrat ke gothic metalu (a after forever jsou hodně kvalitní, naživo jsem slyšel první třetinu jejich výstupu na MoR) ^_^; teďka after forever: moonlith of doubt
[200] Fallen: jenom první třetinu? ;) já byla celou dobu ve třetí řadě, nepopsatelnej zážitek :]
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - 7 Days To The Wolves {07:03 || 1031 kbps}
[202] Laprásek: Mě už se chtělo spát, páč sem předtím 3 hodiny mrzl na těch motorhead a bůhvíčem dalším (zapomněl jsem si doma mikinu). tys byla na MoR? =O Nejvíce mě dožralo, že sme si s bráchou koupili 2 kusy vepřového a ty svině za to chtěli 3 kila.. zlaté čínské nudle. a ti v blátě chrinící ožralci taky ušli. xD
[204] Laprásek: spolu s islanderem a master passion greedem asi nej song z toho alba.. IMHO
edit: after forever: beautiful emptiness
Zpráva byla změněna dne 14.02.2008 v 20:29:23
[205] Fallen: Na zimním MOR jsem teda byl, After Forever byli úžasní. ;P
Behemoth - The Nephilim Rising
Zpráva byla změněna dne 14.02.2008 v 20:58:41
[205] Fallen: jasněže jsem tam byla ;) motoři kvalitka, ale přece jenom, after forever si to dávali nejvíc :) a jestli ti tam byla zima tak potěš, příště jdi víc do kotle ;)
[205] Fallen: masturbation greed? neblázni. zkus the escapist.
Now Playing: Alestorm [Captain Morgan's Revenge] - The Huntmaster {05:00 || 256 kbps}
Hej a jakože letošní MoR, fucking cool :D
Vader - Helleluyah (God Is Dead)
Zpráva byla změněna dne 14.02.2008 v 21:04:39
[207] Laprásek: v době, kdy jsem tam byl mě čistej metal moc nebral, a všechno co jsem chtěl slyšet bylo moc pozdě. bohužel. jediné na co jsem si to čekání vytrpěl byli in extremo, kteří mě OŠKLIVĚ zklamali. nejvíc se mi naopak líbili vision of atlantis, jejichž zpěvačka sice možná nemá nejvyšší mozkové kvality (I LOVE YOUUUUUUUU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL UR GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJT) ale zpívat umí pěkně :-) Epica taky ušla.
[207] Laprásek: dark passion greed se mi celkem líbí.. ale nej je asi 7 days to wolves mno..
Now playing: Nightwish: Once: Nemo (da grejtest uan)
[214] s.h.ar.k.: teď se bavíme o once. taky bych mu jinak doporučila feel for you :]
z once nejvíce žeru Wish I had an angel, Nemo, Planet Hell a Dark Chest of wonders samozřejmě taky. Nicméně, z jmenovaných nejvíce planet hell..
Nightwish: Wishmaster (dobré jsou i misheard lyrics ^_^)
já vím, je to krutá parodie nebohé tarjy, nicméně óóóó zebrááááá mě přece jen pobavilo ^^;
[217] Fallen: Amaranth misheard lyrics sou lepší.
[217] Fallen: a to tu vážně nikdo neulítává na s a ks? [kuolema tekee taiteilijan]
Now Playing: Rammstein [Rosenrot] - Ein Lied {03:43 || 128 kbps}
[223] s.h.ar.k.: máš FAKT dobrej hudební vkus ^^; od cradlů se mi nejvíce líbí Coffin Fodder (kdyby někdo viděl IT crowd, 4. episodu- asi to chápete :-D). z jejich více gothic songů zbožňuju nymphetamine. Jinak mám ještě rád gilden cunt a from cradle to enslave.
now: Within temptation: frozen
nymphetamine, ano, deset bodů z možných pěti.
Now Playing: Beltaine [Bohemian Winter] - Lone {04:33 || 1014 kbps}
chyba, 12 ;-) ...Bared on your tomb I am a prayer for your loneliness..
a dani filth je kawai ^_^ až budu velkej, taky si doma pod prosklenou podlahu dám mrtvolu a budu spát v rakvi :-D
now: Cradle of Filth: Temptation
![]() |
nymphetamine je super, beru. jeste se mi od nich hodne libi beneath the howling stars, absinthe with faust a mother of abominations (i kdyz to posledni zejmena kvuli prvni minute...;])
Mike Oldfield - The Voyager
[227] s.h.ar.k.: absinthe je taky skvělej :]
Now Playing: Within Temptation [The silent force] - See who I am {04:53 || 192 kbps}
kromě mother of abominations nic z toho neznám ^_^; měl jsem od nich jen 5 alb a zdaleka všechna ne oposlouchaná. ještě se MI od nich líbí temptation ale dost lidí na to nadává.. nevim mno. nymphetamine overdose taky není špatné, ale v podstatě to je jen 2,5 minuty obal z každé strany nymphetamine, že..
now: XIII století: Justína (ne, nejsem úchyl) ^_^;
[229] Fallen: obal je to solidní ;) a justina je zlatíčko ... ale elizabeth větší :]
Now Playing: Nightwish [Wishmaster] - FantasMic {08:17 || 965 kbps}
Cradle už mě tak neberou jak předtím.
Zkomerčněli, poslední dvě alba jsou nic moc na výjimky...
Now Playing: Avantasia [Lost In Space EP (Chapter 1)] - The Story Ain't Over {04:59 || 224 kbps}
![]() |
tak je fakt, ze thornography je vylozenej popik...(a cest bud vyjimkam typu dirge inferno)ale poslouchat se to porad jeste da.
Therion - Pandemic Outbreak
Now Playing: Nightwish [Once] - Creek Mary's Blood {08:29 || 895 kbps}
![]() |
>> Tokio Hotel - An Deiner Seite (ich Bin Da) [] (01:24/04:22) (197 kbps VBR | 44 KHz | mp3 ) >>
>> Metallica - Better Than You [ReLoad] (03:23/05:21) (160 kbps CBR | 44 KHz | mp3 ) >>
[231] Laprásek: justína větší x3 ...jinak nej kousky co jsem od nich slyšel jsou ty z best of gothic decade a to s pořadím: 1. fatherland 2. justína 3. upír s houslemi.. dále jsou ještě dobří bytosti, transylvanian werewolf, Vampires.. vůbec se mi nelíbí karneval a nosferatu is dead.
Now: Nightwish: She is my sin (dáááá best.)
![]() |
np: Aphex Twin - Windowlicker [Acid Edit] // 26 Mixes for Cash CD2 [Mixed by Aphex Twin] [04:15] mp3_[128kbps/44kHz]
[249] s.h.ar.k.: výsměch.
[248] Fallen: tak já je teda mám hovno naposlouchaný, takže to asi neocením :D
Now Playing: Avantasia [Lost In Space EP (Chapter 1)] - Lost In Space {03:52 || 224 kbps}
Tenacious D - Tribute
[252] Laprásek:já se ke gothic style hudbě vrátil před asi 3ma týdnama.. Právě XIII. stoletím. ale elizabeth taky ujde mno
now: after forever: energize me
then: within temptation: mother earth
>> Nirvana - Rape Me [In Utero] (01:34/02:49) (128 kbps CBR | 44 KHz | mp3) >>
![]() |
>> Tokio Hotel - Reden [Zimmer 483] (00:35/03:13) (193 kbps VBR | 44 KHz | mp3) >>
Zpráva byla změněna dne 15.02.2008 v 23:52:46
před chvílí : Nightwish - She Is My Sin (LULZ FOR LULZ)
teď : 1349 - Chasing Dragons
poté : uvidím.
![]() |
>> 12 - Tokio Hotel - An deiner Seite -Ich bin da- (00:43/04:21) (160 kbps VBR | 44 KHz | mp3) >>
:X
Now Playing: Nightwish [Once] - Ghost Love Score {10:02 || 992 kbps}
Now Playing: Helena Bonham Carter & Johnny Depp [Sweeney Todd] - A Little Priest {05:18 || 192 kbps}
what, mr. todd, what, mr. todd, what is that sound...? :]]]
Alerion - She-Wolf (Megadeth cover) (3:18)
IMO lepší, než původní verze. Celý jejich album se dá stáhnout z jejich stránky.
[262] s.h.ar.k.: Zajímavé, tuhle mám z toho prvního alba nejradši.
[264] Laprásek: rulz :) Možná nejlepší od NW, teda aspoň pro mě.
Zpráva byla změněna dne 16.02.2008 v 13:55:25
![]() |
no, me se z toho vic libi the dance a (z jistych duvodu) the other half of me, ale rozhodne je to jedna z jejich nejlepsich.
Tristania - Sanguine Sky
Above and Beyond - Trance Around The World 178 -___-
^^poslouchejte ho, má pravdu.
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - The Islander {05:05 || 900 kbps}
Zpráva byla změněna dne 16.02.2008 v 14:20:49
[272] s.h.ar.k.: vlezl mi tam zrovna v blbou chvíli. sick sad world.
Now Playing: Within Temptation [The Dance] - The Other Half (of Me) {04:51 || 164 kbps}
Nová Avantasia. Dobrý.
P.S.: S odstupem času jen potvrzuju, že The Islander je opravdu supr song. Akorát je v blbý části alba, takže si ho tak snadno nezapamatuju.
Edit: Mimochodem, moje Last.fm.
A těšte se, už za týden začíná další hudební soutěž!
Zpráva byla změněna dne 16.02.2008 v 21:29:29
řekněte mi někdo jestli je to waltz nebo valčík D:
ale houbeles, mám větší úchylky než depp :]
Now Playing: Nightwish [Century Child] - The Phantom of the Opera {04:10 || 1017 kbps}
[280] Laties: jo, tehdy jsem ještě neměla ten kulturní rozhled, kterej mám teď. [wink wink.]
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - The Poet And The Pendulum (Demo Version) {13:41 || 256 kbps}
ano, ty marcovy hlody uprostřed stojí za to.
[285] s.h.ar.k.: po transylvánii, ankh-morporku a podobných místech.
Now Playing: Johnny Depp & Helena Bonham Carter [Sweeney Todd] - My Friends {03:51 || 192 kbps}
I'm your friend too, Mr. Todd, if you only knew, Mr. Todd...
HammerFall - Hearts on Fire (3:51)
Stejná dýlka, heh. Edit: Skočil mi do toho [289] wreptile, ale s dobrou :3
Lapy, jak děláš ten export toho, co ti hraje?
Zpráva byla změněna dne 17.02.2008 v 13:10:09
np: vypsaná fiXa [Z Nietzcheho nic] - Irové {02:35} "130 kbps || mp3"
Now Playing: John Debney [The Passion Of The Christ] - Resurrection {05:04 || 192 kbps}
Now Playing: Nightwish [Live At Tavastia 26.9.2007 B..] - Amaranth {04:14 || 224 kbps}
![]() |
sikovna vecicka, ten AMIP...
Now Playing: Within Temptation [The Heart Of Everything] - The Howling {05:33 || 231 kbps}
>> Nightwish - Last of the Wilds [Dark Passion Play] (01:17/05:40) (1004 kbps CBR | 44 KHz | flac) >>
[302] s.h.ar.k.: Velice, velice šikovná.
Children of Bodom - Punch Me I Bleed (4:51)
thxuji a jdu instalovat (Googlit umim, akorát jsem nevěděl co... měl jsem plugin do mIRC, akorát jinej)
Zpráva byla změněna dne 17.02.2008 v 20:04:10
np: System of a Down [Toxicity] - Bounce (00:00/01:54) / mp3 / 2.59 MB / 189 kbps / 44 KHz / Stereo
Yay! Funguje :3
np: Metallica [Metallica] - Nothing Else Matters (03:54/06:28) / mp3 / 14.83 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
Now Playing [v hlavě aspoň]: After Forever - Digital Deceit
np: Sonata Arctica [Ecliptica] - FullMoon (02:31/05:07) / mp3 / 11.74 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
thx :)
np: Drowning Pool [Sinner] - All Over Me (01:00/03:12) / mp3 / 4.41 MB / 192 kbps / 44 KHz / Stereo
Ták, a je čas uklidit počítač a jít :)
Zpráva byla změněna dne 18.02.2008 v 16:12:01
![]() |
>> Tokio Hotel - Durch den Monsun [Ismeretlen album (2006. 01. 26. 15:48:36)] (01:04/03:54) (128 kbps CBR | 44 KHz | wma) >>
mi nějak nedošlo, že ji tam mám dvakrát ;)
Zpráva byla změněna dne 18.02.2008 v 18:11:18
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - Sahara {05:47 || 1027 kbps}
Now Playing: Matt Uelmen [Diablo II] - Ancients {04:22 || 128 kbps}
19.2.2k8, 12:32
np: Epica [The Divine Conspiracy] - The Divine Conspiracy (12:41/13:56) / mp3 / 25.10 MB / 256 kbps / 44 KHz / Stereo
19.2.2k8, 13:25
np: Opeth [Ghost Reveries] - Reverie/Harlequin Forest (02:43/11:38) / mp3 / 13.16 MB / 160 kbps / 44 KHz / Stereo
Zpráva byla změněna dne 19.02.2008 v 13:25:29
Now Playing: Akino [Sousei no Aquarion OST1] - Sousei no Aquarion {04:45 || 128 kbps}
[321] Laprásek: [322] wreptile: [323] John Beak:
nějak winujete :)))
Carcass - Incarnated Solvent Abuse
Now Playing: Johnny Depp & Helena Bonham Carter [Sweeney Todd] - My Friends {03:51 || 192 kbps}
np: Avantasia [The Scarecrow] - The Scarecrow (09:52/11:12) / mp3 / 25.66 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
Edit:
...jsem si stáhnul Cradle of Filth a málem jsem u toho usnul. Čekal jsem děsnej nářez a ono to bylo takový hrozně monotónní. Hodina a čtvrt...
Je nás tu docela dost metalistů. Už vidim, jak hrozně vyrulim další music contest. Nebo taky ne ;)
np: Nightwish [Once] - Ghost Love Score (00:16/10:01) / mp3 / 22.95 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
Zpráva byla změněna dne 19.02.2008 v 18:13:47
![]() |
Now Playing: Demons & Wizards [Touched By The Crimson King] - Love's Tragedy Asunder {05:30 || 320 kbps}
![]() |
>> 10 - Tokio Hotel - Wir sterben niemals aus (01:16/02:59) (135 kbps VBR | 44 KHz | mp3) >>
:) Při týdle písničce dostanu vždycky tak fajn náladu :)
Now Playing: Nightwish [Amaranth CDS] - Amaranth (Orchestral Version) {03:51 || 224 kbps}
jsem happy, projednou. enough said.
np: Delain [Lucidity] - The Gathering (03:30/03:34) / mp3 / 6.16 MB / 240 kbps / 44 KHz / Stereo
np: Evanescence [The Open Door] - Lithium (00:05/03:44) / mp3 / 5.13 MB / 192 kbps / 44 KHz / Stereo
Edit:
np: Lordi [Arockalypse] - Hard Rock Hallelujah (00:59/04:07) / mp3 / 5.79 MB / 196 kbps / 44 KHz / Stereo
Zpráva byla změněna dne 19.02.2008 v 21:04:21
Now Playing: Avantasia [The Metal Opera] - The Tower {09:43 || 192 kbps}
![]() |
Now Playing: Within Temptation [The Heart Of Everything] - Our Solemn Hour {04:17 || 238 kbps}
Předtím: Nightwish - Bye Bye Beautiful (04:14)
np: Opeth [Ghost Reveries] - Reverie/Harlequin Forest (05:20/11:38) / mp3 / 13.16 MB / 160 kbps / 44 KHz / Stereo
...to už tu dneska jednou bylo >_<
Potom: Elis - Betrayal (04:53)
[338] s.h.ar.k.: Nelze než chválit. Byla to moje nejoblíbenější z toho alba. Teď už asi neni ;)
Ani nemluvě o tom, že řada těch ostatních nedávno sem napsanejch (například CoB) je taky fajn. Fajn je dnešní fajn. Kdo ví, co budu poslouchat za rok, dva, třicet...
Now Playing: Nightwish [Bye Bye Beautiful] - The Poet And The Pendulum (Demo Version) {13:43 || 224 kbps}
np: Cavalera Conspiracy [Inflikted] - Inflikted (03:42/04:31) / mp3 / 7.76 MB / 239 kbps / 44 KHz / Stereo
Bývalí pánové ze Sepultury dali něco dohromady. Vyjde to až 25. března. Ale tak, to přece ničemu nebrání.
chiba saeko - sayonara solitia. ^_^ a tenhle smajl ode mně vidíte naposledy. jenom že máme dneska toho dvacátýho února.
![]() |
>> Tokio Hotel - Totgeliebt [Zimmer 483] (02:11/03:42) (224 kbps CBR | 44 KHz | mp3) >>
a pomalu jdu směr škola :/
Nightwish - Dark Chest of Wonders, sakra. plná volume a tak, no známe to.
Once, I had a dream ... and this is it.
np: Children of Bodom [Are You Dead Yet?] - Are You Dead Yet? (03:03/03:55) / mp3 / 6.94 MB / 247 kbps / 44 KHz / Stereo
njn, Najtuišové přijde do Prahy. Já jsem teď zrovna v Přerově >_<
np: System of a Down [Mezmerize] - Sad Statue (02:53/03:25) / mp3 / 5.91 MB / 241 kbps / 44 KHz / Stereo
np: Opeth [Ghost Reveries] - Beneath the Mire (07:45/07:56) / mp3 / 8.94 MB / 160 kbps / 44 KHz / Stereo
[358] Enker: Vidíš, já měl SoaD. To zamává se statistikama...
>> Now Playing : [ Children Of Bodom - In Your Face , album Are You Dead yet? ]-(3:57/4:16) >>
Zpráva byla změněna dne 20.02.2008 v 18:42:54
np: Nightwish [Once] - Ghost Love Score (06:14/10:01) / mp3 / 22.95 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
[361] Enker: z CoB poslouchám hlavně toto album. Nejradši mám (i podle statistik) songy Next in Line a Are You Dead Yet?
[364] John Beak: Tak já spíš radši Follow The Reaper. AYDY? je taky fajn, jenže FTR je prostě lepší, lepší a lepší. ;>
naposledy hráno : Behemoth - At The Left Hand Ov God
np: Avantasia [The Scarecrow] - The Scarecrow (09:39/11:12) / mp3 / 25.66 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
^ mah favourite song :3
[365] Enker: Toho holt nemám naposloucháno dost. Já je objevil až letos >_<
Edit (o tři hoďky pozdějš): np: Nightwish [Dark Passion Play] - The Poet and the Pendulum (09:01/13:54) / mp3 / 31.84 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
Zpráva byla změněna dne 21.02.2008 v 16:08:12
Now Playing: Stratovarius [Elements Pt. I] - Elements {11:56 || 192 kbps}
np: Avantasia [The Scarecrow] - The Scarecrow (10:04/11:12) / mp3 / 25.66 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
Vždycyk, když sem přijdu. Má jedenáct minut, takže neni tak těžký se trefit.
Edit: [369] Laprásek: Má mít 12:00. Moje taky má 11:56 (a 192 kbps). Důkaz, že to je ze stejnýho torrentu. ;)
Zpráva byla změněna dne 21.02.2008 v 22:31:25
[370] John Beak: nečekaně, když je to snad jediná diskografie stratoušů na netu :]
Now Playing: Johnny Depp & Jamie Campbell Bower [Sweeney Todd] - No Place Like London {05:35 || 192 kbps}
před chvílí: Delain [Lucidity] - The Gathering (03:28/03:34) / mp3 / 6.16 MB / 240 kbps / 44 KHz / Stereo
np: Blind Guardian [Nightfall in Middle-Earth] - Nightfall (02:10/05:34) / mp3 / 7.66 MB / 192 kbps / 44 KHz / Stereo
[372] Laprásek: Já je dostal od kamaráda, akorát on je takovje nepořádnej... půlka songů byla buď poškozená, nebo úplně chyběla. Naštěstí bylo čím doplnit/opravit.
![]() all ur strawberriez r belong to meh |
Teď mi tu hraje Kouya Ruten z nějakýho anime od někoho, za chvíli si pustím nějaký anime.
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - Amaranth {03:51 || 1016 kbps}
np: After Forever [After Forever] - Withering Time (01:14/04:31) / mp3 / 7.26 MB / 224 kbps / 44 KHz / Stereo
np: Avantasia [The Scarecrow] - The Scarecrow (08:58/11:12) / mp3 / 25.66 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
Náhoda?
[378] sithius: Tka jako proč ne. Mě se od nich líbil song "Lék". Postery na zdi společného pokoje spolužáka ze základky a jeho sestry mi správně napověděly, že tudy cesta opravdu nevede ^^
![]() |
>> 10 - Tokio Hotel - Wir sterben niemals aus (02:12/02:59) (135 kbps VBR | 44 KHz | mp3) >>
Teď jsem doposlouchal celý Dark Passion Play.
np: Epica [Consign To Oblivion] - Blank infinity (00:49/04:01) / mp3 / 7.44 MB / 258 kbps / 44 KHz / Stereo
[383] JKlena: mah favourite song
np: Stratovarius [Visions] - Black Diamond (01:43/05:39) / mp3 / 9.57 MB / 236 kbps / 44 KHz / Stereo
|
::NowPlaying:: Ed alleyne Johnson - Oxford Suite, 2nd Movement [Purple Electric Violin] -2:11
>> System Of A Down - jet pilot [Toxity] (00:23/02:06) (192 kbps CBR | 44 KHz | mp3 ) >>
ggggggg |
[Ano hodně od věci a hodně otravné. Ban.]
Moderátor upravil zprávu dne 23.02.2008 v 12:52:28
>> Tori Amos - You Can Bring Your Dog [American Doll Posse] (01:43/04:04) (191 kbps VBR | 44 KHz | mp3 ) >>
np: Avantasia [The Scarecrow] - The Scarecrow (08:50/11:12) / mp3 / 25.66 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
Tohle už není náhoda. Přísahám, že nehrála, než jsem šel na fórum ^^
Edit: O tři hodiny později
np: Evanescence [Fallen] - Tourniquet (01:21/04:37) / mp3 / 10.60 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
Edit: O další hoďku později...
np: Stratovarius [Elements, Pt. 1] - Elements (10:17/11:56) / mp3 / 16.40 MB / 192 kbps / 48 KHz / Stereo
Zpráva byla změněna dne 23.02.2008 v 18:11:29
jsem z5.
Nighwish: Wishmaster
btw. všem co byli na koncertu: jaké to bylo? co hráli? stálo to za to?
[398] Fallen: Co takhle kouknout se do témata, kde všichni tihle psali? oo.
[399] Mitarai: a vida. dobrej nápad.
now: After Forever: (pro změnu) energize me
np: Imperia [Queen of Light] - Broken Wings (03:02/06:32) / mp3 / 8.97 MB / 192 kbps / 44 KHz / Stereo
...zas něco nového.
[400] Fallen: Dobrej song :)
>> Tori Amos - Cooling [To Venus and Back (disc 2: Liv] (03:40/05:09) (256 kbps CBR | 44 KHz | mp3 ) >>
![]() |
>> Zeitgeist.Remastered.Edition.2007.DVDRip.XviD (57:02/117:40) (832 kbps CBR | 48 KHz | avi) >>
>> Now Playing : [ Amon Amarth - Where Death Seems to Dwell , album Fate of Norns ]-(0:38/4:55) >>
np: Stratovarius [Infinite] - Hunting High and Low (02:46/04:08) / mp3 / 5.70 MB / 192 kbps / 48 KHz / Stereo
[395] mp1111:Aha, takže jestli to dobře chápu, tak Melissa je album což?
Now Playing: Nightwish [Century Child] - Dead to the World {04:19 || 1049 kbps}
[408] Kurucezetka...: to je název toho songu, probohy...
![]() |
[408] Kurucezetka...: Prostě interpret Porno Graffiti, song Melissa. O albu nic nevím.
np: Lordi [Arockalypse] - Hard Rock Hallelujah (02:23/04:07) / mp3 / 5.79 MB / 196 kbps / 44 KHz / Stereo
[410] Laprásek: yay, ta je taky dobrá :)
Edit: O deset minut později
np: Stratovarius [Visions] - Black Diamond (02:55/05:39) / mp3 / 9.57 MB / 256 kbps / 44 KHz / Stereo
Zpráva byla změněna dne 24.02.2008 v 15:25:24
Now Playing: Robbie Williams [Escapology] - Feel {04:21 || 192 kbps}
cha cha.
nemám ponětí o čem je řeč ale melissa od porno graffiti je nej anime opening co jsem kdy slyšel. a to počítám digimon tamers a digimon 2.
now: Nightwish: away
np: Metallica [Metallica] - The Unforgiven (02:56/06:27) / mp3 / 14.77 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
ještě dám frozen od within temptation a dobrou
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - The Poet And The Pendulum {13:54 || 936 kbps}
np: Children of Bodom [Hatebreeder] - Towards Dead End (01:26/04:55) / mp3 / 11.26 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
![]() all ur strawberriez r belong to meh |
♫ Malice Mizer - Shiroi Hada ni Kuruai to Kanashimi no Wamai ♫
>> System Of A Down - war? (live) [Toxity] (02:23/02:47) (192 kbps CBR | 44 KHz | mp3 ) >>
momentálně nic, ale právě jsem dojel epicu:facade of reality
np: Avantasia [The Scarecrow] - The Scarecrow (05:38/11:12) / mp3 / 25.66 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
(ha?)
>> Now Playing : [ Behemoth - Here And Beyond , album Zos Kia Cultus - Here and Beyond ]-(1:15/3:25) >>
np: Lordi [Arockalypse] - Hard Rock Hallelujah (00:14/04:07) / mp3 / 5.79 MB / 196 kbps / 44 KHz / Stereo
np: Paddy Goes to Holyhead [] - A Last Song (03:34/05:09) / mp3 / 5.91 MB / 160 kbps / 44 KHz / Stereo
Jsem toto dostal od kámoše. Taková příjemná písníčka na konec sessionů (soupeř Final Countdownu). Dobrou noc :)
![]() |
ALL : A nie je to snáď jasné :)) Pokémon Movie 10 - The Rise of Darkrai...a názov by mal byť We will be heroes :)) I LOVE IT :))
Zpráva byla změněna dne 26.02.2008 v 18:16:25
>> Shiro Sagisu - Oh So Tired [Bleach Original Soundtrack 1] (00:39/01:37) (128 kbps CBR | 44 KHz | mp3 ) >>
Now Playing: ANZA [CCS Complete Vocal Collection - Disc 3: shudaika hen] - tobira wo akete {04:41 || 320 kbps}
jaro je tady, kurva. kiseki datte okoseru.
np: Children of Bodom [Are You Dead Yet?] - Next In Line (00:39/04:19) / mp3 / 7.81 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
[449] Fallen: To je geniální song :)
![]() |
Vanilla sky - Break it out
Cinema bizarre - Forever or never
![]() |

a mimo to ještě np: WWW - Dest je voda k prevareni // East Side Unia Vol 2 [04:28] mp3_[192kbps/44kHz]
>> Now Playing : [ Children Of Bodom - Banned From Heaven , album Blooddrunk ]-(1:49/5:04) >>
zrovna se chystám pustit si něco od sex pistols. momentálně tam mám nightwish.
Now Playing: Glen Hansard & Marketa Irglova [The Swell Season] - Falling Slowly {04:50 || 189 kbps}
Vyjímečně ve sluchátkách nic, protože koukám na Ligu Vyjímečných v TV.
Poslední předtím bylo Norther - Norther a předtím Nightwish - FantasMic.
[459] Enker: Ty máš Blooddrunk? Dyť to snad ještě nevyšlo. Já to nedávno hledal a našel jsem jen dva songy, který vydali předem na singlu. Tohle byla jedna z nich, takže možná nemáš...
[462] Fallen: Tuhle mám taky rád :)
np: Nightwish [Dark Passion Play] - The Poet and the Pendulum {13:54} "936 kbps || flac"
![]() |
[464] John Beak: ale možno aj má...tu je nejaký upload z uloz.to : link : http://dlg1.uloz.to/e2dd3edcb4c8f9af0f969c75d55d06f9/208979/children-of-bodom-blooddrunk-2008.zip
[466] Zoli: wow, díky :D To jsem hledal :)
[465] paulie.: My most played track in 2008. So far. Akorát já to mám v MP3 320 kbps.
np: Children of Bodom [Blooddrunk] - Lobodomy (03:05/04:25) / mp3 / 7.90 MB / 249 kbps / 44 KHz / Stereo
:3
np: Altaria [Divinity] - Unchain the Rain (03:10/03:41) / mp3 / 3.38 MB / 128 kbps / 44 KHz / Stereo
Altaria není Pokémon.
[469] John Beak: Lobodomy, One Day You Will Cry, Banned from Heaven jsou tam moje nejoblíbenější. A Blooddrunk má i videoklip. ;)
>> Bathory - One Rode To Asa Bay >>
Now Playing: Nightwish [Once] - The Siren {04:45 || 1008 kbps}
:] ...
![]() |
Now Playing: Within Temptation [The Heart Of Everything] - What Have You Done (Feat. Keith Caputo) {05:13 || 228 kbps}
;/
Dejdvia, máme angličtinu.
Now Playing: Ville Valo and Natalia Avelon [] - Summer Wine {03:54 || 192 kbps}
mám nervy, tak se uklidňuju...
now: Ensiferum- Lady in Black (předělávka od Uriah Heep)
Now Playing: Nightwish [Century Child] - Feel for You {03:55 || 985 kbps}
kňůů... já se bojim...
>> Rage Against the Machine - Fistful of Steel [Rage Against the Machine] (00:55/05:30) (128 kbps CBR | 44 KHz | mp3 ) >>
np: HammerFall [Crimson Thunder] - Hearts on Fire (00:38/04:16) / mp3 / 6.60 MB / 224 kbps / 44 KHz / Stereo
[480] Fallen: Pěkná, ale lepší IMO v originále.
Edit (za třičtvrtě hoďky): np: Opeth [Deliverance] - A Fair Judgement (02:59/10:23) / mp3 / 15.77 MB / 212 kbps / 44 KHz / Stereo
Me liek dis!!
Zpráva byla změněna dne 29.02.2008 v 11:46:23
opět ensiferum: lady in black. potom jdu ještě jednou na album innocense.. dneska jsem si ho koupil a nějak se mi to zalíbilo.
np: Dream Evil [Dragon Slayer] - Kingdom of the Damned (03:26/03:54) / mp3 / 5.36 MB / 192 kbps / 44 KHz / Stereo
Editzo:
np: Bathory [] - One Rode To Asa Bay (09:55/10:23) / mp3 / 9.51 MB / 128 kbps / 44 KHz / Stereo
Zpráva byla změněna dne 29.02.2008 v 18:31:29
np: Dark Moor [Beyond the Sea] - Houdini's Great Escapade (02:26/04:58) / mp3 / 11.40 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
np: Queen [Jazz] - Bicycle Race (02:18/03:01) / mp3 / 2.78 MB / 128 kbps / 44 KHz / Stereo
[510] Fallen: Jsem měl před chviličkou v uchu! Pak Deep Purple - Smoke on the Water, pak tohle.
[513] John Beak: :-P
np: Kiss: I was made for loving you baby
nightwish: dark passion play: whoever brings the night.. té anette začínám přicházet na chuť
Now Playing: Nightwish [Wishmaster] - Come Cover Me {04:33 || 970 kbps}
with me, with you, tonight any dream will do. podepsána lapyna.
Právě jsem doposlechl celé album N od Norther.
Now Playing: Avantasia [Lost In Space EP (Chapter 1)] - The Story Ain't Over {04:59 || 196 kbps}
Now Playing: Nightwish [The Siren] - The Siren (Live Version) {04:48 || 224 kbps}
hi hi hi :)
np: Avantasia [The Scarecrow] - What Kind of Love (02:41/04:55) / mp3 / 11.29 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
...to "reveaaal" hrozně vchytá za ucho.
Zpráva byla změněna dne 01.03.2008 v 20:29:14
Now Playing: Nightwish [Once] - Wish I Had an Angel {04:05 || 1037 kbps}
směju se, hrozně se směju... I'm in love with my lust, burning angelwings to dust // I wish I had your angel tonight
np: Opeth [Damnation] - Closure (01:22/05:15) / mp3 / 12.05 MB / 320 kbps / 44 KHz / Stereo
Opeth má krásně atmosferickou hudbu pro hodiny výtvarky. Je to tak jiný, než cokoli jinýho, co poslouchám. Nechápu proč. Ale cejtím, že jak to začnu víc poslouchat, propadnu tomu. No... možná. Mám celou diskografii, protože jsem při posledním warez výjezdu za babičkou do Přerova už fakt neměl co stahovat. A nelituju :)
--
Nightwish maj dobrý misheard lyrics, ve kterejch to je i slyšet. Příkladem budiž timhle proslulej Wishmaster, ale viděl jsem i skvělý na Amaranth a kdysi dávno i na Wish I Had an Angel.
[528] John Beak: oooooooooh zebraaaaaa :-)
NP: Nightwish: Dark passion play: Islander.. Jedna z dalších skvělých písniček toho alba. přicházím tomu na chuť.
Now Playing: Nirvana [Nirvana ] - Rape Me {02:49 || 192 kbps}
no comment.
np: Drowning Pool [Sinner] - Reminded (00:57/03:24) / mp3 / 4.68 MB / 192 kbps / 44 KHz / Stereo
[529] Fallen: Babičku nedam, Přerov mi nepatří, bezlimitní net bych chtěl sám. Že by šlo o tu diskografii? No když si na nějakej sraz přineseš nouťasa nebo externí disk, mohlo by se s tím možná i něco udělat.
A Islander je skvělej, akorát je na nejhoršim možnym místě alba - ve třech čtvrtinách. To člověk už odpadne s pozorností (nebo se do toho ponoří tak, že nerozezná konce písníček) a ještě neočekává konec. Mi trvalo, než jsem si ho všiml.
Zpráva byla změněna dne 01.03.2008 v 22:36:45
[531] John Beak: já to album právě poslouchal asi 20x po sobě, takže mi všechno částečně utkvělo v paměti. jediné co si nikdy nemůžu vybavit je asi bye bye beatutiful. mimochodem, jak jsi to myslel s tím netem? nebo s tou diskografií? Nějak se ztrácím..
Now: Nightwish: dark passsion play: last of the wilds... skoro se to vyrovná moondance.. skoro (moondance byl první a asi jeden z nej songů co jsem od nich slyšel)
Now Playing: Nightwish [Dark Passion Play] - 7 Days To The Wolves {07:03 || 1031 kbps}
np: Bathory [] - One Rode To Asa Bay (08:40/10:23) / mp3 / 9.51 MB / 128 kbps / 44 KHz / Stereo
[531] John Beak: Má reakce na tvoji žebrací reakci na můj přechozí post :)
[537] Kurucezetka...: Pokud je bez překlepu, je dobrá :)